Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU ATASINI ANACAK

BOLU ATASINI ANACAK
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihal edişinin 82. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan anma programı açıklandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Bolu’da da saygı ve özlemle anılacak.

HABER: ASLI AKIŞ

Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıl dönümünde anma töreni 10 Kasım Salı Anıtpark’ta gerçekleşecek. Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te 2 dakika boyunca sirenler çalacak ve saygı duruşunda bulunulacak. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı eşliğinde tüm kurum ve kuruluşlardaki bayraklar yarıya indirilecek.

Anıtpark’taki tören günün anlam ve önemi belirten konuşmaların ardından sona erecek.

Üstün nitelikleri, fikirleri, cesareti ve öngörüsü ile Türkiye Cumhuriyetinin geleceğine damgasını vuran bizlere bu vatanı kazandıran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, yurdun ve halkın içinde bulunduğu imkânsızlıklara rağmen, kararlılıkla Türk milletini bağımsız Türkiye hedefi etrafında birleştirerek zafere ulaştırdı. Bizlere düşen görev ise onun fikirlerini anlamak ve gelecek nesillere aktarabilmek.

Etiketler: bolu haberler