Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU ASKF’DE SEÇİM HEYECANI

BOLU ASKF’DE SEÇİM HEYECANI
Bolu TÜFAD, Bolu ASKF ve Bolu Belediyespor futbol takımı kurucularından Cahit Çokşirin, 11 Eylül’de yapılacak olan Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağan genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Cahit Çokşirin, Cemalettin Metin’in ardından adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

Çokşirin yaptığı açıklamada; “Bugün itibariyle sizlerin karşısına yeni bir misyonla çıkmak için buradayım. Bizler ekip olarak yeni bir yola çıkmanın heyecanındayız ve geçmişte nasıl bir aradaysak siz yine bizimle olacaksınız ve bizlerde sizlerle birlikte yol alacağız” dedi.

“Sizlerin karşısına yeni bir misyonla çıkmak için buradayım”

Bolu ASKF Başkan adayı Çokşirin,48 yıldır spor camiasının içinde olduğunu vurgulayarak; “Bolu ASKF’nin kuruluşundan bugüne kadar sporcu teknik adam, yönetici ve çalışanı olarak yaşamımın 48 yılı bu güzel camianın içinde sizlerle birlikte anılar biriktirerek geçirdim. Bu süreç de kâh rakip olduk, kâh aynı takımın fertleri olarak spor yaptık. İyi ki varsınız. Şunu buradan önemle belirtmek istiyorum ki bu gün itibariyle sizlerin karşısına yeni bir misyonla çıkmak için buradayım. Bizler ekip olarak yeni bir yola çıkmanın heyecanındayız ve geçmişte nasıl bir aradaysak siz yine bizimle olacaksınız ve bizlerde sizlerle birlikte yol alacağız” dedi.

“İlimize yeni kulüpler, yeni sporcular, yeni tesisler kazandırmak hedefinde ve azmindeyiz”

Çokşirin amaçlarının Bolu’ya yeni kulüpler, yeni sporcular ve yeni tesisler kazandırmak olduğunu sözlerine ekleyerek; “Bu güne kadar bu yolda hizmet veren büyüklerimiz, arkadaşlarımız oldu Bu değerli insanlar Bolumuza çok güzellikler kazandırdılar. Bu bağlamda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bizlerde bu kervana katılmak için kendimize bir misyon yükleyerek şimdiye kadar yapılanların üzerine bir tuğla daha koymak amacıyla yola çıkıp sizlerle güç birliği oluşturarak ilimize yeni kulüpler, yeni sporcular, yeni tesisler kazandırmak hedefinde ve azmindeyiz” şeklinde konutu.

“Desteklerinize talip olduğumu belirtir hepinize saygılarımı sunarım”

11 Eylül’de yapılacak olan seçimlerde delegelerin oylarına talip olduğunu aktaran Cahit Çokşirin; “Şahsım olarak ülkemizin yarısından fazlasını spor organizasyonları sayesinde gördüm. Bu süreç içinde şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Bolumuz bu konuda hem fiziki, hem de spor tesisleri bakımından çok güzel ve olanaklı bir şehir. Bu güzellikleri, bu olanakları daha ileriye taşımak hedefiyle elimizden gelenin en iyisini fazlasıyla yapmak için öncelikle sizler, sonrasında yönetim kurulu arkadaşlarımla yola çıkarken desteklerinize talip olduğumu belirtir hepinize saygılarımı sunarım. Bu güzel şehir her şeyin en iyisine layıktır, şüpheniz olmasın ki öyle de olacaktır” dedi.

“İşin içinde olan kardeşlerimiz bizi layık gördüler”

Bolu’da bir çok alanda görev aldığını bu alanlarda başarılı işler çıkarttığını belirten Çokşirin sözlerini şöyle noktaladı;“Benim hayatımın büyük kısmı bu camiaların içinde geçti. Çok fazla branş ayırmadan tamamen kafamda yıllardır beri olan şeydir. Ne kadar çocuğumuzu spora başlatmak. Tabandan geniş kitlelere yaymak için varsa o hizmetleri yapmaya çalıştık. Hep bütün yapılanmalarda yönlendirici gibi oldum arkadaşlarıma destek verdim. Bizden önceki kardeşlerimize destek verdik. Bugünde sağ olsun yine bu işin içinde olan kardeşlerimiz bizi layık gördüler. Olman gerekiyor dediler. Bolu’da konumum itibariyle profesyonel kulüpte de görev aldım. Teknik olarak görev almasam bile Boluspor’a da uzun yıllar hizmet ettim. En son tesisler sorumluluğu da orada da bir yaşamımız geçti. O zaman bir yoğunluğum vardı. Şimdi biraz daha serbest kaldım. Daha fazla hizmet verebilmeyi düşündüm. Aynı anda 2-3 işi dağıtmak istemedim. Bugünde ASKF’nin 1986 yılında kuruluşundan beri o zaman sporda yapıyordum. 3-5 tane kulüple başladı. Tekrar bununda genişlemesini düşündük. TÜFAD’ın da kurucusuyum. ASKF’de biraz daha kulüp bazında böyle bir hizmet verebilirim diye düşündüm. Sağ olsunlar düşünen kulüp bazında arkadaşlarımız var, yönetici arkadaşlarımız var. Hayırlısıyla çıktık. Takdir eden arkadaşlar destek veren arkadaşlar olursa bizde Bolu’ya biraz daha güzelleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler