Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu aşılamada %80 barajını aştı

Bolu aşılamada %80 barajını aştı
Son günlerde artan aşılama çalışmaları sonuç vermeye başladı. Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, salgınla mücadelede yeni tip koronavirüs (COVID-19) aşısını olanların sayısı giderek arttığına dikkat çekti. Demirkol; “Bolu olarak aşılamada %75oranından sonra şimdi de %80 barajını aştık” dedi.

Haber: Aslı Akış

Hem kent genelindeki sağlık kuruluşlarında hem de il, ilçe ve köylerde aşılama çalışması yapan Bolu İl Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekipleri, Korona virüs ile mücadele de en etkili silah olarak görülen aşılamada Bolu’yu geçtiğimiz haftalarda yüzde 75 barajını aşarak  “mavi” kategoriye taşıdı. Etkin mücadele devam ediyor, Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol’dan ise güzel haberler geliyor. %80,3 aşılanma yüzdesi ile ilimizde her geçen gün birinci doz, ikinci doz ve üçüncü doz aşı yaptıran sayısı yükseliyor.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ise her fırsatta aşılama işleminin tüm birimlerde yapıldığını hatırlatarak “Lütfen Aşınızı Olun” çağrısını yineliyor.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Sosyal medar hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Demirkol, pandemi de gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına, aşı konusundaki hassasiyetinden dolayı da vatandaşlara teşekkür ederek; “Elhamdülillah…Bolu olarak aşılamada %75 oranından sonra şimdi de %80 barajını aştık. Ciddi emek, gayret ve hassasiyetle gelinen bu oran için tüm sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hep birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.