Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU AFAD İL MÜDÜRÜ ÇAVUŞ, EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ SEL BÖLGESİNDE KUTLADI

BOLU AFAD İL MÜDÜRÜ ÇAVUŞ, EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ SEL BÖLGESİNDE KUTLADI
Yangın bölgesinden sonra, selin vurduğu Bozkurt’ta ara vermeden çalışmaları takip eden Bolu AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş, evlilik yıl dönümünü kutlamak için, eşi Ayşe Çavuş’a videolu mesaj hazırladı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş, Akdeniz bölgesinde başlayan yangınlara müdahale etmek için göreve çıktı. Yangınların kontrol altına alınmasının ardından çok geçmeden, Karadeniz bölgesinde; Kastamonu, Sinop ve Bartın da sel felaketleri yaşandı.

SEL BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Yangın bölgesindeki çalışmalarını tamamlayan İl Müdürü Cengiz Çavuş, daha sonra onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği ve bir o kadarının da kayıp olduğu sel bölgesine hareket etti. Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 4 gündür çalışmalarına devam eden Çavuş, evlilik yıl dönümünü de yine sel bölgesinde hazırladığı videolu mesaj ile kutladı.

“AFAD GÖNÜLLÜLERİ OLARAK HUZURLU, BERABER SENELER DİLİYORUZ”

Bolu AFAD Gönüllüleri de video da yer alarak Müdür Cengiz Çavuş’u evlilik yıl dönümünde yalnız bırakmadı. Gönüllüler, tek tek kameranın karşısına geçerek, “Merhaba Ayşe Hanım… Sempatik, harbi, yiğit, kalbi güzel, fedakâr bir insanla evli olduğunuzu düşünüyoruz. Biz de AFAD Gönüllüleri olarak sizlere; mutlu, huzurlu, beraber seneler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ KUTLU OLSUN”

Müdür Çavuş da evlilik yıl dönümü için eşi Ayşe Çavuş’a videodan seslendi. Çavuş, “Canım karıcım, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Bu yıl yanında olamadığım için özür diliyorum. İnşallah bir sonraki yıl görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler