Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’DA GOL SESİ ÇIKMADI

BOLU’DA GOL SESİ ÇIKMADI
Boluspor, TFF 1.ligin 8.haftasında kendi sahasında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Denizlispor karşısına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Bregu, Odah, Novak, Roshi, Zahit, Ali, Abdurrahman on biri ile çıktı 

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Tugay, Hakan, Arda Hilmi, Talha, Emin, Arda, Diyar, Bertu, Berk yer aldı.

Denizlispor ise Boluspor karşısına; Adam, Hakan, Oğuz, Leo, Gökhan, Onazi, Aissati, Muhammed, Kevin Mayi, Ömer, Muğdat on biri ile çıktı.

Erginer’den iki değişiklik

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçının on birinden 2 oyuncu değişikliğine gitti. Erginer, Kabongo ve Bertu’nun yerine Odah ve Novak’a formayı teslim etti.

İlk pozisyon Boluspor’dan

Karşılaşmaya Denizlispor’un vuruşu ile başlandı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Her iki takımda oyunun ilk bölümünde kontrollü oyunu tercih etti. Boluspor maçtaki ilk pozisyonunu 24.dakikada yakaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Bregu’nun şutunu kaleci Adam kurtardı. Kırmızı beyazlılar maçın 25.dakikasında bir kez daha yaklaştı. Odah’ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Eray’ın aşırtma şutu yandan auta çıktı.

Bregu’dan harika şut

Boluspor maçın 35.dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Bregu’nun ceza sahası içinden çektiği sert şutu Denizlispor kalecisi Adam son anda kornere tokatladı.

Selmani’den kritik kurtarış

Denizlispor maçın 42.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Ani gelişen Denizlispor atağında Muğdat sol çaprazda kaleci Selmani ile karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonda Selmani mutlak golü önledi. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Roshi zoru başardı

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor’da maçın 54.dakikasında Fethi sarı kart gördü. Oyunun ilk 60 dakikalık dilimiz 0-0 eşitlikle geçildi. Boluspor 65.dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Roshi kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa çok sert vurdu. Topu kaleci kornere tokatladı.

Novak çıktı, berk oyunda

Boluspor’da maçın 71.dakikasında ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Novak oyundan çıktı, Berk oyuna girdi. Boluspor maçın 81.dakikasında Bregu’nun düşürülmesi sonucu serbest vuruş kazandı. Boluspor maçın 83.dakikasında 2 oyuncu birden değiştirdi. Eray ve Bregu oyundan çıktı, Tugay ve Arda oyuna girdi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Boluspor, kendi sahasında Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 8’e çıkardı.

Beypiliç Boluspor: 0 - Denizlispor: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Kemal Mavi, Abdullah Uğur Sarı

Beypiliç Boluspor: Selmani, Abdurrahim Dursun, Fethi Özer, Eray Ataseven (Dk. 83 Tugay Kacar), Bregu (Dk. 83 Arda Köksal), Odah, Novak (Dk. 71 Berk Yıldız), Roshi, Mehmet Zahit Çınar, Ali Keten, Abdurrahman Canlı (Dk. 90+2 Arda Hilmi Şengül)

Denizlispor: Stackhowiak, Hakan Çinemre, Onazi, Oğuz Yılmaz, Aissati (Dk. 89 Djedje), Schwechlen, Gökhan Süzen, Muhammed Gönülaçar, Mayi (Dk. 76 Tusha), Ömer Hasan Şişmanoğlu (Dk. 63 İlhan Depe), Muğdat Çelik (Dk. 46 Mustafa Çeçenoğlu)

Sarı kart: Dk. 54 Fethi Özer (Beypiliç Boluspor), Dk. 54 Ömer Hasan Şişmanoğlu (Denizlispor)

Etiketler: bolu haberler