Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’NUN SULTANLARI’NDAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

BOLU’NUN SULTANLARI’NDAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının başkan, teknik heyet ve oyuncularını kabul ederek, yeni sezon için başarılar diledi.


Geçtiğimiz sezon sergilediği performansla Bolu tarihinde ilk kez Misli.com Sultanlar Ligi’ne çıkma başarısı gösteren Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Kulüp Başkanı Sinan Barut, Baş Antrenör Salih Yergin, takım sporcuları ve teknik ekip yer aldı.

“Bolu’nun tanıtımı açısından çok önemli”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’yu ilk kez Misli.com Sultanlar Ligi’nde temsil edecek Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’na başarılar dileyerek, desteklerinin devam edeceğini bildirdi.

Bolu Belediyespor’un, Misli.com Sultanlar Ligi’nde olmasının Bolu için de büyük prestij olacağını kaydeden Özcan, “Burada birbirinden önemli takımlar gelmesi Bolu’nun tanıtımı açısından çok önemli. İlk maçı Fenerbahçe ile yapacağız. Ben şimdiden hepinize sağlıklı, başarılı bir sezon diliyorum. İnşallah Koronavirüs tedbirleri engel olmazsa güzel, coşkulu bir açılış ile lige merhaba deriz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler