Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘BOLSİMİT’ AÇILDI

‘BOLSİMİT’ AÇILDI
31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Bolu Belediye Başkanı Adayı olan Turan Kılınç, iş yerlerine bir yenisini daha ekledi. Pasta, tatlı ve hamur işi ürünleri içeren ‘Bolsimit’ yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.

Bolu’nun tanınmış iş adamlarından, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı olan Turan Kılınç, pasta, tatlı, simit, poğaça türünde ürünler bulunan ‘Bolsimit’ adındaki işletmeyi faaliyete geçirdi.

Bahçelievler Mahallesi’nde faaliyete geçirilen ‘Bolsimit’ açılışına, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, Boluspor Kulubü Başkanı Necip Çarıkçı, iş adamları ve davetliler katıldı.

“EKONOMİK KRİZ ORTAMINDA CESARETLİ MÜTEŞEBBİS”

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Turan Başkan’ın daveti üzerine buraya heyecanla geldim. Buraya böyle güzel bir iş yeri kazandırdıkları için kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Kendilerine bol kazanç diliyorum.

Şu ekonomik kriz ortamında böyle cesaretli müteşebbisleri görmek bizim için ayrıca mutluluk verici” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından dua edildi, daha sonra açılış kurdelesi kesildi.

Son olarak açılışı yapılan işyerini gezen davetlilere ikramlarda bulunuldu.