Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLOFF SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

BOLOFF SERGİSİNE YOĞUN İLGİ
BOLOFF Kulübü, kulübün kuruluşundan itibaren hazırlanan yaşanmış anıları ve araçların örnekleri içeren resim sergisini düzenledi. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediyesi Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir, Esas 14 Burda’da başlayan BOLOFF resim sergisine katıldı. Özdemir, Offroad sporuna dair sergilenen resimleri inceledi.


BOLOFF Kulübü, kulübün kuruluşundan itibaren hazırlanan yaşanmış anıları ve araçların örnekleri içeren resim sergisini düzenledi. Serginin açılış konuşmasını yapan BOLOFF Kulübü Başkanı Burhan Turan, “Kulübümüzün kuruluşundan itibaren hazırlamış olduğumuz yaşanmış anılarımızı ve araçlarımızdan örnekleri içeren görselleri siz halkımıza tanıtmak için Bolu’nun gözde alışveriş merkezlerinden olan Esas 14 Burda’da hazırlamış bulunmaktayız. Bolu’daki resmî kurumlar ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) yetkililerinin katılımları ile Covid-19 salgını önlemlerini de alarak sergi açılışımızı gerçekleştirdik. Buradaki amacımız; Offroad sporunun sevdirilerek bu sporun sadece özel yapım araçlar ile arazide gezi yapmak olmadığını, bu sporu yaparken güzel Bolu’muzun ve doğasının değerinin anlam kazanmasını sağlamak ve doğada vakit geçirerek doğaya olan saygının daha da çok artırılmasıdır. BOLOFF Kulübü bu sergide olduğu gibi yaptığı sosyal etkinliklerle; bir düşünüründe dediği gibi ‘Doğayı Sev İnsanı Koru’ sözünden esinlenerek ‘Hem Sev Hem Saygı Duy’ sloganıyla Offroad ve Motor Sporlarına ve Doğaya olan ilgiyi artırmak hedefiyle yoluna devam etmektedir.

SERGİYE RASİM ÖZDEMİR DE KATILDI

BOLOFF Kulübü, kulübün kuruluşundan itibaren hazırlanan yaşanmış anıları ve araçların örnekleri içeren resim sergisini düzenledi. Esas 14 Burda’da hazırlanan resim sergisine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediyesi Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir’de katıldı. Bolu’daki resmî kurumlar ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) yetkililerinin katılımları ile Covid-19 salgını önlemlerini alarak açılışı yapılan resim sergisine katılan Özdemir, resimleri tek tek inceleyerek yorumladı.

 

Etiketler: bolu haberler