Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLOFF BURHAN TURAN’LA DEVAM DEDİ

BOLOFF BURHAN TURAN’LA DEVAM DEDİ
Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Bolu Doğa Sporları ve Off Road kulübünde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına tüm üyelerin katıldı. Gerçekleştirilen genel kurul toplantısında mevcut Başkan Burhan Turan tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Tekrar başkan seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Turan, “Geçtiğimiz dönem pandeminin etkisinden dolayı çok fazla etkinlik yapamadık. İlerleyen süreçte yasaklara da uyarak yine etkinliklerimize devam edeceğiz. Üyelerimize, Bolu halkına ve bütün off-road severlere sağlıklı güzel günler diliyorum” dedi.

“BİLİNÇSİZ OFF-ROAD’CILARA İZİN YOK”

Burhan Turan, şu süreçte doğaya zarar veren bilinçsizce off-road yapmaya çalışan bir çok kişinin olduğunu ve bu konuda çoğu kez şikayet aldıklarını belirterek, “Bu arkadaşlar bizim üyemiz değil. Onlar bilinçsizce off-road yaptıklarını zanneden ve doğaya zarar verenlerdir. Bizim kulübümüz üyesi olan hiç kimse böyle bir şey yapmaz. Biz aksine doğaya sahip çıkan, soğuk kış aylarında yaban hayvanlarını besleyen tamamen doğayı seven üyelerden kurulu bir derneğiz. Bu tarz bilinçsizce off-road yapmaya çalışanları doğaya zarar verenleri kınıyoruz ve üyelerimizden de insanları gördükleri yerlerde uyarmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Turan’ın açıklamalarının ardından 2021 Kasım ayında ilimizde düzenlenmesi planlanan “BAJA” yarışı hakkında brifing verildi.

BOLOFF Kulübü yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Başkan Burhan TURAN

Bşk.Yrd. Hakan TAŞLI

Sekreter Mustafa SEKMEN

Muhasip Abdullah ÖZTÜRK

Asil Üye Özcan YÜCEDAĞ

 

Etiketler: bolu haberler