Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLMEK KURSLARI EĞİTİMLERİNE YENİDEN BAŞLADI

BOLMEK KURSLARI EĞİTİMLERİNE YENİDEN BAŞLADI
Bolu Belediyesi ve Bolu Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa hayata geçirilen BOLMEK kurslarında pandemi sebebiyle ara verilen eğitimler yeniden başladı. 16 farklı kursta eğitim alan toplam 348 kursiyer bulunuyor.


Korona virüs sebebiyle ara verilen BOLMEK kursları eğitimlerine yeniden başladı. Bolu Belediyesi’nin öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen kurslarda toplam 348 kursiyer eğitim alıyor. Eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerler kurs bitiminde onaylı belgelerini almaya hak kazanacaklar.

Aşçı yardımcılığı, diksiyon, Türk işaret dili, öz bakım destek elemanı, düz dikiş makineci, mantar yetiştiriciliği, kağıt rölyef, kağıt heykel sanatı, hamurdan çiçek yapımı, atık kağıt ve muhtelif ambalajdan aksesuar yapımı, elde Türk işlemeleri, geleneksek el nakışları, Antep işi, iğne oyası, su kabağı işlemeciliği ve takı çizimi ve tasarımı alanları olmak üzere toplam 16 alanda kurs bulunuyor.

Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Bolu Belediyesi BOLMEK Kursları ve Bolu Belediyesi resmi internet sitesi www.bolu.bel.tr/bolmek adresinden başvuruda bulunabilirler.

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz, pandemi süresince kapalı kalan kurslarda eğitimlerine yeniden başlayan kursiyerleri ziyaret etti. Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden Rasim Özdemir’e birçok kursiyer, açılan kursların kendileri için çok faydalı olduğunu ifade ederek teşekkür etti.
Etiketler: bolu haberler