Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK DÜĞÜN SALONU YENİLENEN YÜZÜYLE HIGHWAY’DE!

BÖLGENİN EN BÜYÜK DÜĞÜN SALONU YENİLENEN YÜZÜYLE HIGHWAY’DE!
Avrupa’nın en büyük otoyol üzeri alışveriş merkezi ve Bolu’nun yaşam merkezi HighWay Outlet’te uzun yıllardır hizmet veren Düğün Salonu, yenilenen yüzü, yepyeni konsepti, profesyonel kadrosu ve yeni işletmecisiyle faaliyetine başladı.

Bolu ve çevre illerinde yıllardır kalitesinden ödün vermeden düzenlemiş olduğu davet ve organizasyonlarla adından sıkça bahsettiren Küçük Melek Organizasyon, başarılarına bir yenisini daha eklemek için HighWay’de bulunan bölgenin en büyük ve en kapsamlı düğün, davet, balo ve kongre salonunun işletmeciliğini devraldı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda, 1500 kişi kapasiteli salonda, Küçük Melek markasıyla hizmet verecek olan düğün salonunda gelen misafirler için kafeterya ve ücretsiz otopark hizmeti de bulunuyor. Son sistem ışık ve seslendirme sistemiyle, evlenecek çiftlerin hayallerini gerçekleştirecek ve akıllarında kalacak popüler konseptlere ev sahipliği yapacak olan Küçük Melek Balo, Kongre ve Düğün Salonu’nda gerek servis, gerek orkestra ve gerekse mutfak hizmetleri yönünden her şeyin en iyisi düşünülerek hizmet verilecek.

Açılışa özel olarak uygun fiyatlı düğün paketlerini müşterilerine sunacak olan Küçük Melek Balo, Kongre ve Düğün Salonu’na rezervasyon için; 0506 485 61 31 ve 0374 240 11 11 numaralı telefonlardan iletişime geçilebilecektir.

Etiketler: bolu haberler