Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLÇİ DÜNYA DEVLERİ ARASINDA YERİNİ ALDI

BOLÇİ DÜNYA DEVLERİ ARASINDA YERİNİ ALDI
Almanya Köln’de düzenlenen uluslararası çikolata festivaline Türkiye’den ilimizin gururu Bolçi firması davet edildi.

73 ülkeden yaklaşık 1660 katılımcı, dört gün boyunca çeşit çeşit, renk renk şekerleme ve çikolata ürünlerini Köln’de sergiliyor.

Dünyanın en büyük ve bilinen firmalar arasında yerini alan Bolçi fuarda ürünlerinin yanında Bolunun da tanıtımını yapıyor. Bolunun çikolatası olarak fuarda yerini alan Bolçi gurbetçi vatandaşlarımız tarafından da büyük ilgi görüyor.

Fuara bizzat katılan Bolçi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aksoy, fuarda standını ziyaret edenlere Bolu’yu da anlatarak adeta turizm elçisi gibi görev yapıyor. Böyle bir fuarda yer almaktan gurur duyduklarını söyleyen Aksoy, “ ISM Köln /Almanya dünyanın en büyük çikolata fuarı. Biz de Bolçi olarak Bolu çikolatasını ve markamızı dünyaya tanıtıyoruz. Standımızı ziyaret edenlere Bolu’yu da anlatıyoruz. Onları ilimize davet ediyoruz. Dünyanın en önemli markalarının yer aldığı bu fuarda ülkemizi ve ilimizi temsil ettiğimiz için gurur duyuyoruz” dedi.

İlimizde 2000 yılında Hasan Aksoy tarafından kurulan Bolçi’nin bugün geldiği noktada Türkiye’de 28 yurtdışında 11 ülkede Bolçi Shop mağazaları bulunuyor.

İngiltere, Amerika, Almanya, Macaristan, Slovakya, Romanya, Belçika, Katar, Azerbaycan, Kuveyt, Sudi Arabistan, Bahreyn, Kıbrıs, Fas, Hollanda, Libya, Mısır, Irak ve Çin gibi ülkeler başta olmak üzere distribütör kanalı ile 19 ülkede dağıtım yapılıyor.