Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOL GOLLÜ GALİBİYETİ BAŞKAN USLU’YA ARMAĞAN ETTİLER

BOL GOLLÜ GALİBİYETİ BAŞKAN USLU’YA ARMAĞAN ETTİLER
Gerdespor kendi saha seyircisi önünde Göynük İdmanyurduspor’u adeta bozguna uğrattı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Geredespor sahadan 11-0 galip ayrıldı. Geredesporlu oyuncular galibiyeti Başkan Celal Uslu’ya armağan ettiler.

Akay Kardeşler 1.Amatör Küme A grubunda 10’nuncu haftada Geredespor gol şov yaptı. Göynük İdmanyurduspor’u konuk eden Geredespor, farklı skorla galip geldi. Karşılaşmada golcü oyuncu Ausmane Faall 2 gol atarken, yeşil kırmızılarda goller sırasıyla şu oyunculardan geldi .Souleyman Hamid (2), Samet Kartal (2) ,Osman Erbaş, Zeynel Zorlu (2), Bekcan (2) ve Abidin Akın atarken, Geredespor Göknük İdmanyurdu kalesine 11 gol gönderdi. Karşılaşmayı 11-0 kazanan Geredespor, A grubunda 64 gole ulaşarak rekora doğru emin adımlarla gidiyor.

Transfer listelerinin konuşulan adamı Ausmane Faall

Geredespor’un forveti dikat çekmeye devam ediyor. Akay Kardeşler 1.Amatör Küme A grubunda sezon başından beri etkili futbolu ile izlenen Ausmane Faall futbolu ile üst liglere göz kırpıyor. Bir çok scout tarafından izlenen golcü oyuncu Ausmane Faall her hafta atmaya devam ediyor. Geredespor takımın gol silahı olurken sezon sonunda transfer listelerinde adının çokça geçeceği şimdiden konuşulmaya başlandı

Galibiyeti Başkan Celal Uslu’ya armağan ettiler

Sahasında Göynük İdman yurduspor takımını farklı gecen Geredespor’da oyuncular galibiyeti çok sevdikleri başkanlarına armağan ettiler. Karşılaşma sonrası Başkan Celal Uslu’ya sürpriz doğum günü pastası kesen yeşil kırmızılı oyuncular başkanlarını mutlu ettiler .

Uslu: “Oyuncularıma teşekkür ederim”

Göynük galibiyeti ile birlikte doğum gününü de kutlayan Geredespor başkanı Celal Uslu maçın ardından yaptığı kısa açıklamada; “Oyuncularıma hem galibiyet hem de doğum günü pastası için teşekkür ediyorum. Bugün yine müthiş oynadılar. Sağ olsunlar sezon başından beri yüzümüzü güldürüyorlar. Bizim hedefimizi biliyorlar. Onun içinde oyuncularım hedefe odaklandılar. Sezon sonu hep birlikte kupa kaldırıp Geredespor’u BAL Ligi ne çıkaracağız. Onun için uğraşıyoruz ve başaracağız” dedi. 

Etiketler: bolu haberler