Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİZİ KENDİ MEMLEKETİMİZDE AZINLIK DURUMUNA DÜŞÜRMEYİN”

“BİZİ KENDİ MEMLEKETİMİZDE AZINLIK DURUMUNA DÜŞÜRMEYİN”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı nikah töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Nüfus avantajımızı sürdürmemizin yolu aileye sahip çıkmaktan geçiyor. Her ailede en az 3 çocuk olmalı” söylemini hatırlatarak, genç çiftten 6 çocuk isteğinde bulundu. Özcan; “Allah size 6 tane sağlıklı, sıhhatli çocuk nasip etsin” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz hafta sonu kentin tanınmış ailelerinden Serkan Üsküp ile Ahsen Koç’un nikah törenine katıldı. Genç çiftin nikahlarını kıyan Özcan, gelin ve damadı tebrik ettikten sonra çiftlere çocuk tavsiyesinde bulundu.

Son günlerde sığınmacılara yönelik söylemleriyle kamuoyunda gündeme gelen Özcan, nikah töreninde yaptığı konuşmada, “Bir prensip olarak çocuk sayısına karışmıyorduk. Sayın Erdoğan karışıyordu ama son zamanlarda o kadar çok dışarıdan gelen var ki ipini kopartan Türkiye’ye geliyor. Bizi kendi memleketimizde azınlık durumuna düşürmeyin. Allah size 6 tane sağlıklı, sıhhatli çocuk nasip etsin. Bana da 6 tane torun nasip etsin” dedi.

Etiketler: bolu haberler