Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİZ YILLARDIR ASKIYA EKMEK BIRAKIYORUZ”

“BİZ YILLARDIR ASKIYA EKMEK BIRAKIYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı askıda ekmek kampanyasında destek verdi. Başaran, askıda ekmek kampanyasıyla ilgili muhalefet kanadından yapılan eleştirilere de gönderme yaparak; “Biz yıllardır askıya ekmek bırakıyoruz. Askıda ekmek paylaşımı, geçmişten günümüze gelen güzel bir ahlaktır. Herkese bu huzur veren paylaşımı tavsiye derim” dedi.

Haber: Aslı Akış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında askıda ekmek çağrısı yaptı. Bunun üzerinde Türkiye genelinde MHP teşkilatları, bahçelinin çağrısı üzerinde kampanyaya destek verdi.

“SADAKA BELAYI DEF EDER, ÖMRÜ UZATIR”

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak, askıda ekmek kampanyasını eleştirenlere gönderme yaptı. Başaran; “Sayın Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek kampanyasının ne anlama geldiğini anlamayan, Türk örf, adetlerini yaşamaktan uzak, İslam'da sadakanın ve paylaşmanın önemine inanmayan, ekmeği fakirlik edebiyatı yapanlar; “biz yıllardır askıya ekmek bırakıyoruz”, askıda ekmek paylaşımı, geçmişten günümüze gelen güzel bir ahlaktır. Herkese bu huzur veren paylaşımı tavsiye derim.  Sadaka belayı def eder, ömrü uzatır” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler