Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bitexen, Boluspor’a Forma Sırt Sponsoru Oldu

Bitexen, Boluspor’a Forma Sırt Sponsoru Oldu
Boluspor, Türkiye’de FinTek sektörünün en önemli kurumlarından Bitexen Teknoloji A.Ş. ile 1,5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Bitexen Teknoloji A.Ş. forma sırt sponsoru oldu.


İmza törenine Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat ve Bitexen Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem katıldı.

“Bugün inşallah bir milat olur”

İmza töreninde ilk sözü alan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat; “Bildiğiniz üzere zor bir süreçten geçen kulübümüzün ekonomik anlamda birtakım sıkıntıları vardı. Bunları aşabilmek için bazı sponsorluklar, isim hakları ve takım formasının sponsorluğu gibi bu konularda sezon başından bu yana elimizden geldiği kadar hızlı çalışmaya ve hızlı sonuçlar elde etmeye çalıştık. Ama maalesef gerek pandemi, gerek ülke ve dünya genelindeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle bunlar biraz geç gerçekleşebildi. Bu noktada Bitexen Teknoloji A.Ş. ile Sayın Kemal Bey ve Sayın Mehmet Efe Bey'in nezdinde bize verdiği desteklerden dolayı ayrıca tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçen Boluspor için, ekonomik anlamda güçsüz dönemlerimizde bize destek olan firma ve şirketleri hiçbir zaman unutmayacağız. Bu bir iş birlikteliğidir. Sonuçta bir firmanın tanınırlığı ve işlevselliğini de bizim elimizden geldiği kadar başarabilirsek bu bizim için aldığımız sponsorluk bedelinin karşılığı olarak görülecektir. Bizim nezdimizde bakış açısı bu. Ama bunu yaparken de 'biz parayı alalım, formaya reklamı koyalım. Ondan sonra bu iş biter, yenisini buluruz' derdinde değiliz. Artık kangren haline gelmiş, kalıcı gelir noktasında Boluspor'un maalesef şuana kadar bir takım şeylerinde üzerine farklı şeyler koyamadığımızdan dolayı aynı dönencede, kısır döngüde gidiyor. Bugün inşallah bir milat olur bizim için. Bitexen Teknoloji A.Ş. ile yaptığımız iş birlikteliği, Boluspor'a ileriki dönemlerde kalıcı ve elini maddi anlamda güçlendirecek bir proje olacaktır. Ben buna tüm kalbimle, gönlümle inanıyorum. Çünkü ön görüşmelerimizde gerek Mehmet Bey, gerek Kemal Bey artık 'sanal para' piyasasını ve 'e-ticaret'in ne kadar yoğunlaştığını belirttiler. Bitexen Teknoloji A.Ş.'ye sizlerin de nezdinde çok teşekkür ediyorum. Bu işler kişilerin işi değil, kurumların işidir. Biz kurumsal anlamda ileriki dönemler için bir şeyler bırakabilirsek ne mutlu bize. Bu bizim kişisel bir başarımız değildir. Bu sadece Bitexen Teknoloji A.Ş. ile yaptığımız bir iş birlikteliğidir. Ben tekrar bize ılımlı yaklaştıkları için ve zor günlerimizde destek oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Boluspor'a ekstra gelir sağlayacağı bir düzen yaratmak istiyoruz”

Bitexen Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ise; “Bizleri sponsor olarak kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Biz de elimizden geldiğince Boluspor'a destek verme taraftarıyız. Başkanımızın da söylediği gibi amaç sponsorluk ve sponsorlukla alınan bir para ve bunun üzerinde bir reklamdan öte, Bolu Halkını ve taraftarları kendi eko sisteminde dijital varlıkları hem sadakat hem de Boluspor'a destek anlamında kullanabilecekleri bir uygulama ile geleceğiz. Bu uygulama taraftarların birçok anketlerle, soru cevaplarla, Başkan ile bire bir ilişkilerle, futbolcular ile tanışmayla, forma alım satımı ile ilgili ilk baştaki gelir kaynağı eko sistemin güçlenmesiyle başlayacak bir uygulama olacak. Daha sonraki versiyonunda ise bu uygulama ile taraftarlar rahatlıkla kullanıp, her harcamasında Boluspor'a ekstra gelir sağlayacağı bir düzen yaratmak istiyoruz. Bunun içinde gerekli çalışmaları ve düzenlemeleri yapıyoruz. Ödeme sistemi olarak kullanıldığı zaman arkada T.C. Merkez Bankalı lisanslı bir e-para şirketi ile çalışılacak bir düzen olacak. Bir taraftan Boluspor kriptoparası alınıp, kulübe destek verirken, diğer taraftan Boluspor'a destek sağlayacak. Kalem kalem bunların açıklamalarını yapacağız. Uygulamamızın ilk versiyonunda taraftarlar ile Boluspor'u birleştiren, iletişimi artıran interaktif oyunlarla taraftarların mesajlarını Boluspor'a verirken hem bağış hem mesaj olacak bir modelle çıkıyoruz. Burada amacımız bir borsa gibi yükselip, alçalması veya fiyat kazanması değil, bir coin'in 1 TL olduğu bununla bağışların yapılabildiği, anketler ile taraftarların mesaj verebileceği uygulama ile geliyoruz. Başkanımızdan sonra da kullanılabilecek devamlı bir gelirin sağlanacağı düzenin oluşacağı bir yapı içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

"10 MİLYON BOLUSPOR COIN’I"

Bitexen Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ilk etapta 10 Milyon Boluspor Coin’i düşündüklerini belirtirken; “Aklımızda 10 Milyon Boluspor Coin’i var. Bu eko sistemde kullanılacak. Bu teknolojinin altyapısı ve kulübe bağışlanması tarafı tamamen bizim yazılımcı ekibimiz tarafından oluşuyor. Bizim ilk hedefimiz 10 Milyon Boluspor Coin’i ile arz etmemiz. Her coin’in 1 TL olduğu, sabit coin ile tamamen taraftar, bağış ve eko sistem odaklı bir yapı oluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler