Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPILDI

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPILDI
Boluspor’da Kurban Bayramı vesilesiyle kulüp tesislerinde bayramlaşma töreni yapıldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Bayramlaşmaya Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Bolu Belediye Başkan Vekili Naci Parlak, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Boluspor Eski Başkanları; Yener Bandakçıoğlu, Emin Semercioğlu, TESUD Bolu Şube Başkanı Ahmet Şerafettin Yamaner, Boluspor yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

“Birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın”

Gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından bir konuşma yapan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş; “Kurban Bayramının başta İslam Âlemi olmak üzere barış, sevgi, dostluk getirmesini temenni ediyorum. Bugün burada birlik beraberlik içinde kurban bayramı kutluyoruz. İnşallah bundan sonrada sizlerle, eşinizle, dostunuzla, ailenizle nice mutlu bayramlar geçirirsiniz. Birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın” dedi.

“İnşallah o sene bu sene olacak”

Abak’ın ardından söz alan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ise; “Bayram demek birlik ve beraberlik demek. Bu sezona gerçekten çok olumlu bir havayla girdik. Birlik ve beraberlikle girdik. Bu birlik beraberliğin sezon sonuna kadar devam edeceğini ve başarıya ulaşacağımızı düşünüyoruz. İnşallah o sene bu sene olacak. Belediye olarak zaten biz bundan önceki yönetimlere olduğu gibi bu yönetime ciddi katkı verdik ama bu yönetimle bir koordine olduk. Tesisleri de gezdim. Tesislerde de değişimi gördük. Hem yenilenme hem de tesislerin düzelmesi anlamında çok ciddi şekilde ivme kat etmişler. Bizlerde Bolu Belediyesi olarak mümkün olduğu kadar katkı vermeye devam ediyoruz. Her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

“Bizim sizden ricamız taraftarlar olarak, yöneticiler olarak sizde aldığınız parayı hak etmeniz”

Özdemir’in ardından konuşan Bolu Belediye Başkan Vekili Naci Parlak ise oyunculara hırs ve azimle mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayarak; “Başkanımız, sizlerin bayramını en içten dilekleriyle kutluyor. Tanju başkan şuna ima etti. Her zamanda söylüyor. Gerek bu yönetime gerek sporculara her zaman maddi ve manevi destekte bulunacağı sözünü vermiştir. Bende eski bir yöneticiyim. Boluspor’da yıllarca yöneticilik yaptık. Her birinin ayrı bir hizmeti var. Şuna inanın ki, Savaş Başkan döneminde yaptığı dönemde hiçbir sporcunun bu kulüpte alacağı kalmamıştır. Bizim sizden ricamız taraftarlar olarak, yöneticiler olarak sizde aldığınız parayı hak etmeniz. Ben buna inanıyorum. Canla, başla mücadele edeceğinize. Size yeni sezonda başkanımın adına şahsım adına başarılar diliyorum” dedi.

“Bayramlar birliği pekiştiriyor”

Parlak’ın konuşması sonrası Boluspor Kulübü Eski Başkanlarından Emin Semercioğlu ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak; “Bugün Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Bu kurban bayramımızın önce hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önce takımımıza başarı getirmesini, sağlık getirmesini, güzel bir sezon geçirmesini diliyorum. Burada gördüğünüz gibi bayramlar birliği pekiştiriyor. Birlikte güç vardır. Bu birliklerimizin bayram sonrası sahada da yansımasını diliyorum. Sizin üzerinizdeki yük çok ağır. Haftalarca sizleri hayal eden bir sürü taraftarlarınız var. Taraftarlar sizin hayalinizle yaşıyor. Onun için göreviniz çok ağır. Ben birlik olunduğunda ve Allah’ın verdiği aklı tekniğinizle, hırsınızla sahaya yansıttığınızda kesinlikle başarılı olursunuz. Bunun tek kuralı budur. Karşı takımın üzerinde bir hırsı sahaya yansıtacaksın. Sahaya çıktığın zaman senden korkacaklar. Her şeyden önce yeni gelen arkadaşlarımıza transferlerinin hayırlı olmasını diliyor, Bolu’ya hoş geldiniz diyorum. Ayrıca hocamızda tekrar bizlerle oldu. Ona da hayırlı olsun diyorum.

Neticede biriz, beraberiz. Bu sene inşallah başarılı olacağız. Bu inancı sizler veriyorsunuz” ifadelerini kullandı.  

“İnşallah Boluspor’un şanlı tarihine yaraşır bir sezon geçiririz”

Bayramlaşma töreninde son konuşmayı ise Boluspor Kulübü Eski Başkanlarından Yener Bandakçıoğlu yaptı. Bandakçıoğlu; “Yeni bir sezona başlıyoruz. Bu sezona başlarken moralimizin çok iyi olması lazım. Ben bu morali gördüm. İnşallah moral maçlara da intikal eder. Her zaman olduğu gibi Boluspor’un şanlı tarihine yaraşır bir sezon geçiririz” dedi.

Bayramlaşmanın ardından kurban kesimi ve ikramla tören sona erdi. 

Etiketler: bolu haberler