Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİR İNSANIN ANAVATANI ÇOCUKLUĞUDUR”

“BİR İNSANIN ANAVATANI ÇOCUKLUĞUDUR”
Bolu’da Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan depremzede ailelerin çocukları, gençlik merkezi gönülleri tarafından oluşturulan çocuk oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek moral depoluyor.

HABER: ASLI AKIŞ

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Bolu’ya gelen depremzedeler Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Binali Yıldırım Kız Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi.

Depremzede çocukların psikolojik açıdan desteklenmesi için her türlü çalışmanın yürütüldüğü Bolu’da KYK yurtlarında kalan depremzede çocuklar için anasınıfı ve oyun alanı da hazırlandı.

Depremzede ailelerin çocukları ise KYK yurtlarında bulunan sosyal tesislerdeki çocuk oyun alanlarında vakit geçiriyor.

Çocuklar günün belirli saatlerinde gönüllü gençler tarafından eğlendirilerek, depremin psikolojik etkilerini unutmaları hedefleniyor.

“MASUM YÜREKLERİNDE GELECEĞE DAİR UMUTLAR YEŞERSİN”

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezi gönüllüleri tarafından; “Masum yüreklerinde geleceğe dair umutlar yeşersin, bu zor günlerin izleri hafızalarından silinsin diye ilimizdeki afetzede çocuklarımız için gönüllü gençlerimiz ve gençlik liderlerimiz ile Valiliğimiz koordinasyonunda sosyal destek etkinliklerimiz devam ediyor” ifadelerine yer verildi. 
Etiketler: bolu haberler