Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bİ-TUR AÇILMAYA HAZIR

Bİ-TUR AÇILMAYA HAZIR
Sağlık Bakanlığı pandemi kapsamında kontrollü normalleşme sürecine ilişkin alınacak önlemleri açıklamaya devam ediyor. Son olarak restoran, kafe, tatlıcı gibi mekanlarda uygulanacak önlemler açıklandı. Bolu’da hizmet veren Bi-Tur restoran işletmecisi Nuri Ayhan, “Türkiye’nin geçirdiği panda mi sürecinde vatandaşların aklında hiçbir soru işareti kalmaması için titizlikle hazırlandıklarını ifade etti.”


Türkiye 1 Haziran’dan itibaren normalleşme sürecine başlıyor. Uzmanlar pandeminin devam ettiğini hatırlatırken, yeniden sosyalleşme adımlarında önlem almaya devam edilmesi gerektiği vurgulanıyor. Normalleşme sürecinde Restoran, Lokanta, Kafe Pastane, Börekçi, Tatlıcı ve İçerisinde Yeme-İçme Hizmeti Sunan İşletmelerde 1 Haziran itibariyle açılmaya başlıyor.

Bolu’da 1966 yılında İdris Restoran olarak başlayıp 1998 yılından bu yana Bi-Tur olarak hizmet veren restoran işletmecisi Nuri Ayhan, Türkiye’nin geçirdiği panda mi sürecinde vatandaşların aklında hiçbir soru işareti kalmaması için titizlikle hazırlandıklarını ifade etti.

Bi-Tur restoran işletmecisi Ayhan, sosyal mesafe ve tek kullanımlık ürünlerin hazırlandığını ve müşterilerine en iyi hizmeti vereceklerini söyledi. Ayhan yaptığı açıklamada, “Biz 1 Haziran için hazırlıklarımızı yapıyoruz, sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde oturma düzenini oluşturduk. Tek kullanımlık baharatlar, ekmek, su ve çatal bıçak takımları paketlenmiş bir şekilde müşterilerimizle beraber masalara servis edilecek. Masalarımızdaki düzenlerde 6 kişilik masalarımız 4, 4 kişilik masalarımız 2 kişiye indirildi. Sosyal mesafeyi korumak için masalarımız aralarını açtık ve arlarda boş sandalyeler bıraktık. Restorana girişte müşterilerimizi dezenfekte ile karşılıyoruz. Aşçılarımız fiberglas maskelerle çalışıyor. Lavabo ve tuvaletlerimizde hijyen için bilgilendirme afişlerimiz ve dezenfektelerimiz mevcut. 1 Haziran itibariyle hizmet vermeye hazırız. Tüm vatandaşlarımızı gönül rahatlığıyla restoranımıza bekleriz.” İfadelerine yer verdi.