Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BGC’DE BÜLENT VELİOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BGC’DE BÜLENT VELİOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu önümüzdeki aylarda gerçekleşecek Bolu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi öncesinde yeniden adaylığını açıkladı. Velioğlu; “Bugüne kadar çok güzel ve zor işler başardık. Yakın bir zamanda yapılacak Bolu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresinde başkanlığa tekrar aday olacağım.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Gazeteciler Cemiyetinin (BGC)  önümüzdeki aylarda yapılacak genel kuruluna başkanlık için ilk aday gazeteci ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu oldu.

2 dönemdir başkanlık yapan Bülent Velioğlu Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin yaklaşan kongresi tekrar aday olduğunu duyurdu. Velioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Yakın bir zamanda yapılacak Bolu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresinde başkanlığa tekrar aday olacağım. Beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar çok güzel ve zor işler başardık. Rabbim izin verirse bundan sonra da başarmak için gece gündüz çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Bülent Velioğlu'nun adaylığını açıklamasının ardından ilimizde görev yapan gazeteciler tarafından Velioğlu'nun paylaşımının altına destek yorumları yapıldı.

Velioğlu, kongrede seçimleri kazanması halinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarihinde ilk kez 3 dönem üst üste başkanlık görevi yapan kişi olacak.