Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEYPİLİÇ BOLUSPOR’DAN GOL YAĞMURU

BEYPİLİÇ BOLUSPOR’DAN GOL YAĞMURU
Boluspor, TFF 1.ligin 5.haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı mücadelede Ankara Keçiörengücü’nü deplasmanda 3-0 yenerek ligde peş peşe 2.galibiyetini aldı. Boluspor’a 3 puanı getiren golleri Kasongo(2) ve Bertu kaydetti. Kırmızı beyazlıların deplasmanda oynadığı oyun göz doldurdu.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Keçiörengücü karşısına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Ali, Abdurrahman, Bertu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Tugay, Odah, Hakan, Arda Şengül, Novak, Talha, Emin, Arda Köksal, Erkam yer aldı.

Ankara Keçiörengücü ise Boluspor karşısına; Eray, Fatih Selimhan, Tayfun, Ogün, Talha, Ackah, Uğur, Pululu, Erdem, Iskandarlı, Eze on biri ile çıktı.

Erginer kadroyu bozmadı

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, geçtiğimiz hafta oynanan ve 2-0 kazanılan Kocaelispor karşısındaki on biri bozmayarak Ankara Keçiörengücü maçına aynı on birle başladı.

Boluspor pozisyonla başladı

Karşılaşmaya Ankara Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın başında gole çok yaklaştı. Defansın arkasına atılan topa çok iyi hareketlenen Kasongo, sol çaprazdan kaleyi yokladı.  Kaleci Eray topu güçlükle çeldi. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Kasongo’dan şık gol

Maçın 22.dakikasında öne geçti. Keçiörengücü savunmasının pas hatasını iyi değerlendiren Bertu araya girdi, genç oyuncu ceza sahası içinde Kasongo’ya topu aktardı. Kongolu oyuncu topu şık bir vuruşla ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor, Keçiörengücü karşısında 1-0 öne geçti.

Bertu’dan harika kafa golü

Boluspor maçın 35.dakikasında skoru 2-0’a getirdi. Bregu kornerden arka direğe ortaladı. Bertu iyi yükselerek kafayla topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor farkı 2’ye çıkardı.

Kasongo’dan duble

Boluspor maçın 40.dakikasında bir gol daha buldu. Roshi’nin sağ kanattan ortasında Bregu topu içeri çevirdi. Topa son olarak dokunan Kasongo kendisinin ikinci, Boluspor’un 3.golünü ağlarla buluşturdu. Bu Boluspor skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bregu çerçeveyi bulamadı

Karşılaşmanın ikinci yarısına Keçiörengücü’nün vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya oyunu kendi sahasında kabul ederek başladı. Kırmızı beyazlılar uzun toplarla rakip kalede gol aradı. Boluspor maçın 54.dakikasında 4.gole çok yaklaştı. Bregu ceza sahası dışından çok sert vurdu, top direği yalayarak auta çıktı. Mücadelenin ilk 60 dakikası Boluspor’un 3-0 üstünlüğü ile geçildi.

Boluspor’dan 3 değişiklik birden

Boluspor maçın 67.dakikasında 3 oyuncu birden değiştirdi. Eray, Bregu ve Bertu oyundan çıktı, Arda, Tugay ve Novak oyuna girdi. Maçın 69.dakikasında Boluspor’dan Fethi sarı kart gördü.

Keçiörengücü 10 kişi kaldı

Keçiörengücü’nde maçın 75.dakikasında Eze, karşılaşmanın hakeminden gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın 79.dakikasında Boluspor 4.oyuncu değişikliğini yaptı. Kasongo oyundan çıktı, Marshall oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 82.dakikasında yaptı. Roshi oyundan çıktı, Hakan Bilgiç oyuna girdi. Maçın 84.dakikasında Hakan Bilgiç sarı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Keçiörengücü’nü 3-0 mağlup ederek 6 puana yükseldi. Kırmızı beyazlılar ligin 6.haftasında kendi sahasında İstanbulspor’u konuk edecek.

Etiketler: bolu haberler