Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEYPİLİÇ BOLUSPOR’A DEV SPONSOR

BEYPİLİÇ BOLUSPOR’A DEV SPONSOR

Beypiliç Boluspor’da başkanlığa Abdullah Abat’ın gelmesinin ardından birçok alanda çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılarda sağ sol forma sponsoru belli oldu.

İlk olarak isim hakkı konusunda Beypiliç ile anlaşmaya varan Beypiliç Boluspor ardından göğüs reklamı konusunda Eminevim ile anlaşmaya varmıştı.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

Beypiliç Boluspor son olarak sağ kol forma sponsoru konusunda ülkemizin önemli firmalarından Yorglass ile anlaşmaya vardı.

Bolu’nun önemli iş insanlarından aynı zamanda Beypiliç Boluspor Genel Sekreteri olan Serkan Süzgen’in Genel Müdürlüğünü yaptığı Yorglass dünya çapında cam ticareti yapmakta. Yorglass Genel Müdürü Serkan Süzgen’in büyük çabalarıyla yapılan anlaşmada Beypiliç Bolupspor’un kasasına büyük bir para girişi olacak.

Beypiliç Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, Başkan Yardımcısı Murat Sarper Şen ve Reklam ve Sponsorluk Baş Sorumlusu Salih Burak Özkan ziyaret etti. Yapılan görüşmelerin ardında Yorglass firması 2020-2021 futbol sezonunda Beypiliç Boluspor’un sağ kol forma sponsoru oldu.

“Yeni sezonda Yorglass ailesi olarak Beypiliç Boluspor’a başarılar diliyoruz”

Yapılan anlaşmanın ardından kısa bir açıklama yapan Yorglass Genel Müdürü Serkan Süzgen; “Bu sezon Yorglass olarak, Bolusporumuza destek verdik. Başkanımız Abdullah Abat ve yönetici arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmede Beypiliç Boluspor’a sağ kol forma sponsoru olma konusunda anlaşmaya vardık. İki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni sezonda Yorglass ailesi olarak Beypiliç Boluspor’a başarılar diliyoruz” dedi.

Yorglass Hakkında

Temelleri 1974 yılında atılan Yorglass, endüstriyel cam işleme ve düzcam ticareti alanlarındaki birikimi ve tecrübesiyle sektöre öncülük etmektedir. Hızlı, yaratıcı, çözüm üreten global bir marka olma vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Yorglass, ulusal ve uluslararası pazarlara zengin ürün portföyüyle hizmet vermektedir.

1989 yılında Türkiye’de ilk dekoratif cam üretimini gerçekleştiren Yorglass, 1988 yılında Ege Bölgesi’ndeki ilk ısıcam tesisini kurmuştur. 1989 yılında Bolu’da Beyaz Eşya camı üretim tesisini faaliyete geçiren şirket, 1995 yılında Yorim Gebze tesisi ile büyümesine ivme kazandırmıştır. 2003 yılında ise Beyaz Eşya İş Ünitesinin satışı ile sektörden kısa süreliğine ayrılan Yorglass, 2012 yılında müşterilerinden gelen talep ile Bolu Beyaz Eşya işletmesini kurmuş ve beyaz eşya sektörüne dönüş yapmıştır.

Beyaz eşya sektör liderlerine hizmet veren şirket, 2015 yılında Eskişehir fabrikasının kurulması, 2017 yılında ise Bolu’da ikinci fabrikasının devreye girmesi ile müşteri memnuniyetinde yarattığı değeri kanıtlamıştır.

2019 yılına kadar Cam Merkezi A.Ş. adı altında Yorsan, Yorim ve Yorglas markalarıyla hizmet veren şirket, 45’inci yılında kurumsal kimliğini yenileyerek markalarını ve faaliyetlerini Yorglass çatısı altında toplamıştır.

Şirket bugün, üretim ve ticari faaliyetlerini; Yorglass Ticaret, Yorglass Satina, Yorglass Ticari Soğutucu ve Yorglass Beyaz Eşya iş üniteleri altında Türkiye’nin 5 farklı şehrindeki tesislerinde gerçekleştirmektedir.

 

Etiketler: bolu haberler