Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEYPİLİÇ BOLUSPOR ERZURUM’DA KAYIP

BEYPİLİÇ BOLUSPOR ERZURUM’DA KAYIP
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 13.haftasında deplasmanda BB. Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede Erzurumspor’a 3-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların gollerini Bregu atarken Erzurumspor’un gollerini Novikaovas, Eren ve Hasek kaydetti. Boluspor aldığı mağlubiyetle 13 puanda kaldı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor, BB. Erzurumspor karşısına; Selmani, Abdurrahim, Diarrassouba, Eray, Bregu, Roshi, Zahit, Emin, Ali, Abdurrahman, Berk on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Fethi, Hakan, Arda Şengül, Atamer, Arda Köksal, Ensar, Diyar, Bertu, Erkam yer aldı.

BB. Erzurumspor ise Boluspor karşısına, Szumski, Orhan, Mustafa, Aykut, Mücahit, Gökhan, Hasek, Novikovas, Eren, Malle, Olanare on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlılarda Kabongo’nun yokluğunda Berk ileri uçta görev yaptı.

BB. Erzurumspor öne geçti

Karşılaşmaya BB. Erzurumspor’un vuruşu ile başlandı. Erzurumspor maçın 14.dakikasında öne geçti. Malle, ceza sahası dışında müsait durumda bulunan Novikovas’a pasını aktardı. Novikovas’ın vuruşu Ali Keten’e çarpıp Selmani’yi kontrpiyede bırakınca top ağlarla buluştu. Bu golle Erzurumspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk 15 dakikası BB. Erzurumspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Bu dakikalarda Erzurumspor, Boluspor’a oranla daha atak görüntü verdi.

Selmani’nin çabası yetmedi

Erzurumspor maçın 27.dakikasında skoru 2-0’a taşıdı. Olanere’nin ortasında ilk pozisyonda Hasek’in vuruşunu Selmani kurtardı, pozisyonun devamında Eren Tozlu toğu çok iyi takip ederek golü attı. Bu golle Erzurumspor, Boluspor karşısında 2-0’a getirdi. Boluspor’da maçın 34.dakikasında Emin Bayram sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Erzurumspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Boluspor’dan iki değişiklik birden

Mücadelenin ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Fethi ve Bertu oyuna girdi, Emin ve Diarrassouba oyundan çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Boluspor, Erzurumspor’a oranla daha atak bir oyun sergiledi. Maçın ilk 60 dakikası Erzurumspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile geçildi.

Bregu farkı 1’e indirdi

Boluspor maçın 67.dakikasında farkı 1’e indirdi. Abdurrahim’in sol kanattan yaptığı ortaya son dokunan Bregu topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi. Boluspor’da maçın 68.dakikasında Abdürrahim sarı kart gördü. Boluspor’da maçın 78.dakikasında 3.oyuncu değişikliği yapıldı. Roshi oyundan çıktı, Arda oyuna girdi.

Hasek’ten güzel gol

Erzurumspor maçın 89.dakikasında farkı tekrar 2’ye çıkardı. Orta alanda Emircan kaptığı topu Hasek’e aktardı. Hasek, ceza yayı üzerinden şık bir vuruşla topu 3.kez Boluspor filelerine gönderdi. Bu golle Erzurumspor, Boluspor karşısında skoru 3-1’e taşıdı. Maçın 90.dakikasında Boluspor’da Berk sarı kart gördü.

Bregu penaltıdan attı

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Boluspor maçın 90+3.dakikasında penaltı kazandı. Ani gelişen Boluspor atağında Orhan, Berk’i düşürdü maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bregu topu filelere gönderdi. Bu golle skor 3-2’ye geldi. Boluspor’da maçın 90+4.dakikasında Ali Keten sarı kart gördü. Mücadelenin son anlarında başka gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Erzurumspor’a 3-2 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlıların gollerini Bregu kaydetti. 

Etiketler: bolu haberler