Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEYPİLİÇ BOLUSPOR’DA GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR

BEYPİLİÇ BOLUSPOR’DA GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 5.haftasında kendi sahasında Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada Tuzlaspor’a 2-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 5 hafta sonunda 1 puan toplayabildi.

Haber: Burhan Yeiltaş

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek, Tuzlaspor karşısına; Mosquera, Ali Keten, Marlinho, Melih, Bekir, Gökhan, Kerim, Muhammed, Alican, Poepon, Burak Bekaroğlu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Fethi, Mertan, Hamza, Tugay, Mihajlovic, M.Arslantaş, M.Gümüşkaya, Oğuzhan yer aldı.

Tuzlaspor ise Beypiliç Boluspor karşısına; Haydar, İsmail, Yohou, Aykut, Gökcan, Segbefia, Ahmet, Erdem, Cajic, Rogerio, Ferhat on biri ile çıktı.

Tşyürek’ten 3 kişilik rotasyon

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek, Tuzlaspor maçına geçtiğimiz haftadan 3 değişiklikle başladı. Taşyürek, defansta Fethi’nin yerine Ali Keten’e orta alanda Tugay’ın yerine Marlinho’ya ileri uçta da Mertan’ın yerine Poepon’a forma şansı verdi.

İlk tehlikeli atak Beypiliç Boluspor’dan

Karşılaşmaya Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Mücadeleye her iki takımda orta alana kalabalık tutarak başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Beypiliç Boluspor’da maçın 32.dakikasında Gökhan Sazdağı sarı kart gördü. Beypiliç Boluspor ilk tehlikeli atağını 35.dakikada geliştirdi. Alican’ın ceza sahası dışından çektiği sert şut direğin dibinden auta çıktı.

Beypiliç Boluspor öne geçti

Beypiliç Boluspor maçın 40.dakikaında öne geçti. Melih’in sağ kanattan ortasına arka direkte son olarak dokunan Marlinho, Beypiliç Boluspor 1-0 öne geçiren golü attı. Beypiliç Boluspor maçın 43.dakikasında 2.gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topa çok sert vuran Alican’ın vuruşunu kaleci haydar kornere tokatladı. Maçın ilk yarısının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Beypiliç Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Ahmet hoca’dan 2 değişiklik birden

Maçın ikinci yarısına Tuzlaspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın Beypiliç Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Beypiliç Boluspor maçın 70.dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Poepon ve Marlinho oyundan çıktı. Mertan ve Tugay oyuna girdi.

Tuzlaspor beraberliği yakaladı

Tuzlaspor maçın 78.dakikasında Beypiliç Boluspor karşısında beraberlik sayısını buldu. Ani gelişen Tuzlaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Onur Ayık topu filelerle buluşturdu. Bu golle skor 1-1’e geldi. Beypiliç Boluspor’da maçın 84.dakikasında Muhammed Bayır sarı kart gördü.

Tuzlaspor öne geçti

Beypiliç Boluspor maçın 86.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Tugay ve Gökhan oyundan çıktı. Mihajlovic ve Fethi oyuna girdi. Tuzlaspor maçın 90.dakikasında öne geçti. Sağ kanattan açılan ortaya ceza sahası dışında topla buluşan Aosman açısını düzeltip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Aynı dakikada Mertan sarı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Maçın sonuna 7 dakika süre ilave edildi. Beypiliç Boluspor’da maçın 90+2çdakikasında son oyuncu değişikliği yapıldı. Hamza oyuna girdi, Melih oyundan çıktı. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beypiliç Boluspor, kendi sahasında tuzlaspor’a 2-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlıların tek golünü Marlinho kaydetti. 

Etiketler: bolu haberler