Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BESOB’DAN TBMM’YE ZİYARET

BESOB’DAN TBMM’YE ZİYARET
Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye makamlarında ziyarette bulundu.


Ziyarette konuşan BESOB Başkanı Tahir Gayret teşekkür etti. Esnafların sorunlarını da aktaran Gayret, “Tüm dünyada, ülkemizde olduğu gibi Bolu’muzda da esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntıları mevcut, ama biliyoruz ki devletimiz ve hükümetimiz bunların çözümü için büyük çaba sarf etmekte bizler 2020 yılından oldukça umutluyuz, Devletimiz güçlü üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur, bizlerde her zaman olduğu gibi devletimizin hükümetimizin yanındayız.” dedi.

Bolu Milletvekilleri de yaptıkları konuşmalarda, “Bolu’muz için Esnaf ve Sanatkarlarımız için ne yapılması gerekiyorsa dün olduğu gibi bugünde, yarında her çalışmanın arkasında olur tüm desteğimizi veririz” dediler.

BESOB Başkanı Tahir Gayret beraberindeki heyet ile milletvekillerine deriden yapılmış birer tane Boluspor amblemi hediye etti.