Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BEN BU PARTİYİ ÇOK İYİ YÖNETİRİM”

“BEN BU PARTİYİ ÇOK İYİ YÖNETİRİM”
Kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir programda tek hayalinin CHP genel başkanı olmak olduğunu söyledi. Özcan; “Özcan, "Ben bu partiyi çok iyi yönetirim” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TELE1’de Enver Aysever’in sunduğu “Ayrıntılar” programına konuk oldu.

“SEÇİMDEN SONRA İKİ İTTİFAKTAN BİRİ DAĞILACAK”

Başkan Özcan, seçimlerin ardından Millet İttifakı veya Cumhur İttifakı’nın dağılacağını ileri sürerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun veya 6’lı masanın göstereceği adayın seçimi kazanması durumunda emekli belediye başkanı olarak hayatını devam ettireceğini kaydetti.

“ERDOĞAN’IN O SARAYDAN AYRILDIĞINI GÖREYİM, ERTESİ GÜN ÖLSEM DE GAM YEMEM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'saraydan ayrıldığını' görmek istediğini de dile getiren Başkan  Özcan, “Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilir genel başkanlık boşalır oraya mı yönelsem şu koltuğa mı talip olsam vallahi öyle bir şeyim yok. Ben Erdoğan’ın o saraydan ayrıldığını göreyim. Ertesi gün ölsem de gam yemem. Sandıkta yenildiğini görmek istiyorum. Benim hayatta tek hayalim var geleceğe ilişkin. CHP Genel Başkanı olmak. Çok mutlu olurum. Ben bu partiyi çok iyi yönetirim” şeklinde konuştu.

“ÜZERİMİZDEKİ BASKI DAHA DA ARTIYOR”

Başkan Özcan, Bolu Belediyesi’nde incelemelerde bulunan müfettişler nedeniyle tehdit altında belediye başkanlığı yaptığını da vurgulayarak; “Sürekli müfettiş var. Artık müfettişler kendi aralarında oda kavgası yapıyor. Öyle bir baskı var ki ülkede, biz vatandaşın hissettiğinden daha fazlasını hissediyoruz. Söyleyeceklerimizden geri durmadığımız içinde üzerimizdeki baskı daha da artıyor” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler