Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYEDEN, YENİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI

BELEDİYEDEN, YENİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI
Bolu Belediyesi’nin kısa süre önce yapımına başladığı Yeni İtfaiye Müdürlüğü Binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bolunun kahramanları önümüzdeki yıl günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayan mevcut binadan taşınarak, Paşaköy Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmet verecekler.


Hizmet kalitesini her geçen gün daha da arttıran Bolu Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Tanju Özcan’ın girişimleriyle artık yeni yerinde hizmete devam edecek.

Yapımına başlanıldı

Bolu’ya kazandırılacak modern İtfaiye Müdürlüğü binasının yapımına başlandı. Paşaköy Mahallesi sınırları içinde inşa edilen yeni İtfaiye Müdürlüğü binası için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma ve belediye ekipleri, yeni İtfaiye Müdürlüğü binasın yapımını tamamlamak için var güçleriyle çalışıyorlar.

Kahramanlar 2022 yılında yeni binasına taşınacak

Bolu Belediyesi Yeni İtfaiye Müdürlüğü Binasının, 2022 yılında bitirilmesi planlanıyor. Çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Bolu Belediyesi’nin kahraman İtfaiye Teşkilatı, günümüz ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken mevcut binalarından taşınarak, yeni modern binalarında Bolu’ya hizmet edecekler.

Etiketler: bolu haberler