Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BELEDİYEDE ‘YATARAK PARA KAZANILDIĞI’ ALGISINI YIKACAĞIZ”

“BELEDİYEDE ‘YATARAK PARA KAZANILDIĞI’ ALGISINI YIKACAĞIZ”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yeni yıla saatler kala belediyenin dış birimlerini ziyaret etti ve personellerin yeni yıllarını kutladı.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2019 yılının son mesai gününde, belediyenin dış birimleri olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına ‘yeni yıl’ ziyaretinde bulundu.  Sürpriz ziyarette Başkan Özcan’a; Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Asuman Şentürk Tekin eşlik etti. Başkan Özcan, saha çalışanlarının yeni yıllarını kutladı ve karışık çerez sepeti armağan etti.

“TÜRKİYE’DEKİ ENDER BELEDİYELERDEN BİRİSİYİZ”

İki müdürlükte de personellere hitap eden Özcan, belediye çalışanlarına yönelik verdiği sözlere değinerek, “İyi niyetle çalışın, siz iyi niyetle çalıştığınız sürece biz alın teriniz kurumadan ücretlerinizi yatıracağız dedik. Bu sözümüzü tuttuk. Herhalde şuan da ikramiye borcu da dahil, çalışanına bir kuruş borcu olmayan Türkiye’deki ender belediyelerden birisiyiz.” dedi.

“Şartlarınızı ekonomik krize rağmen daha da ileriye götürmeye gayret edeceğiz”

Sözlerinin devamında belediye çalışanlarının yüzünü güldürecek bir müjde veren Özcan, “İnşallah önümüzdeki yıl çalışma şartlarınızı Türkiye’de ki ekonomik krize rağmen daha da ileriye götürmeye gayret edeceğiz.” diye konuştu.

“2020 YILINDA DAHA ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA BEKLİYORUM”

Özcan, yeni yılda belediye çalışanlarından beklentilerine ilişkin de şunları söyledi:

“2020 yılında daha özverili bir çalışma bekliyorum sizlerden. Belediyede yatarak para kazanıldığı algısını yıkacağız hep birlikte. Çünkü hepimiz maaşlarımızı Boluluların vergilerinden alıyoruz. O parayı yatırırken insanlar, belediye personelleri çalışmıyor diyerek yatırırsa, beddua ederek yatırırlar. Biz istiyoruz ki; ben bu parayı yatırıyorum, çalışanları da gecesini gündüzüne katıp özverili bir şekilde çalışıyorlar. Helal olsun. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sizler de üzerinize düşeni yapın ve daha özverili bir şekilde çalışın.”