Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ"

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, "AK Parti belediyecilikte markadır. Belediyecilik bizim işimizdir" dedi.


Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında İskilip Sorgun Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Metin'e 25.-26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert'te destek verdi.

Çok sayıda Sorgunlu'nun katılımıyla gerçekleşen buluşmada Eski İstanbul Milletvekili Sert,  Sorgunlulara Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve ülkenin bekası için Cumhur İttifakı'nın seçimden başarıyla çıkması gerektiğini anlatarak Fatih Metin'e destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin de Sert'in ardından Sorgunlulara hitap etti. Metin, Bolu'da yaşan Sorgunlulara ilke ilke benimsediği belediyecilik anlayışını ve projelerini anlatarak soruları yanıtladı.

"ULUSAL KALKINMA YERELDEN BAŞLAR"

Katılımcılık, eşitlik, şeffaflık gibi ilkelerini tek tek anlatan Metin, Türkiye'de ulusal kalkınmanın yerelden başlayacağını belirterek, "Dolayısıyla AK Parti belediyecilikte markadır. Belediyecilik bizim işimizdir. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile her şeyden haberiniz olacak" dedi.

Metin, daha sonra İskilip Sorgun Köyü Derneği üyelerine gönüle dokunan projelerini anlatarak soruları yanıtladı.