Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE MECLİSİ YİNE KARIŞTI

BELEDİYE MECLİSİ YİNE KARIŞTI
Bolu Belediye Meclis toplantısında kürsüden konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’ın AK Parti’yi eleştiren sözleri meclisi karıştırdı. Yılmaz’ın konuşmaları sırasında AK Parti sıralarındaki meclis üyeleri toplantıyı terk etti.
Bolu Belediyesi Meclisi’nin Şubat ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında toplandı. Meclise sunulan maddelerin karşılıklı görüşmelerin ardından oylamasının tamamlanmasının ardından kürsüye gelen Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz’ın AK Parti’yi hedef alan sözleri salonda soğuk rüzgarlar estirdi. Kürsüye geldiğinde kendisine sürekli laf atıldığını ve hiç cevap vermediğini vurgulayarak sözlerine başlayan Yılmaz, “Hepimiz buralara siyaseten geldik ama ben siyasetçi değilim. Beni siyaset meydanına çekmeye çalışmayın başaramazsınız. Biz buraya elimizden geldiğinde milletimizin menfaatine uygun doğru dürüst iş yapmaya geldik. Hiç düşündünüz mü, geçmişte öcü gibi korktuğunuz kişiden bu kadar korkmaya değer miymiş? Karşınızda oturan kişilere bakıp hiç mi cesaret almadınız? Geçen dönem son meclis toplantılarına neden gelemediniz? Korktuğunuz kişi ne yapıyor? Şimdi yaylada vakit öldürüyor. Allah kimseye geçmişte bu kadar korkup hiç sevmediği kişiyi bu kürsüde seviyor gibi yapıp inanmadığı şekilde savunmayı nasip etmesin. Burası, yani belediye iş yapma yeri siyaset yapma yeri değil.” dedi.  
Yılmaz’ın bu sözlerinin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban ve partisinin meclis üyeleri toplantıyı terk etti. AK Parti sıralarından ‘Gerçekten çok ayıp’ sözleri yükselirken Başkan Özcan’da Balaban’a “Hemen küsüyorsun” dedi.