Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önemli gündem maddelerinin görüşülmesi ve Bolu Belediye Meclisinden karar almak için Bolu Belediye Meclisini 25 Aralık Cuma günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Meclisi olağanüstü toplanacak. Toplantıda, 2020 Yılı Bütçesine Ek Ödenek Talebi, Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Mülkiyeti Belediyeye Ait Olan İşyerlerindeki Kiracıların Kira Ücretleri ve Kira Sözleşme Sürelerinin Uzatılması, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Bağlı Mezarlıklar Biriminin ayrılarak Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Bağlanması ve Etkilenen Müdürlüklerin Görev ve Çalışma Yönetmeliklerinin Güncellenmesi, Memur Dolu Kadro Değişikliği Konusu görüşülecek.

Bolu Belediyeden Belediye Meclisi olağanüstü toplantısına dair yapılan duyuruda; “5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesine ek fıkra eklenmesine dair 5675 sayılı Kanunun 3. Maddesinde, “Belediye Başkanı, acil durumlarda lüzum görmesi halinde Belediye Meclisini bir yılda 3 (üç) defadan fazla olmamak ve her toplantı bir birleşimi geçmemek üzere toplantıya çağırır. Olağanüstü toplantılarda çağrıyı gerektiren konuların dışında hiçbir konu görüşülemez.” Maddesi gereği, gündemde yazılı önem arz eden konuları görüşmek üzere, 25 Aralık 2020 Cuma günü saat 17.30’da, Belediye Meclis salonunda olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirilecektir. Sayın Belediye Meclis Üyelerimizin, belirtilen yer, gün ve saatte hazır bulunmaları rica olunur” ifadelerine yer verildi. 

Etiketler: bolu haberler