Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI EĞİTİM SEMİNERİNDE

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI EĞİTİM SEMİNERİNDE
Bolu Belediye İş Sendikası belediye çalışanları ile Kuşadası’nda Eğitim seminerine start verdi.

Bolu Belediyesi bünyesinde bulunan 55 işçi, Bolu Belediye-İş Başkanı Sinan Ay, Yönetim kurulu üyeleri Baş Temsilci ve işçi temsilcileri öncülüğünde Kuşadası Belediye-İş sendikası otelinde Eğitim semineri start aldı.

Seminerin açılışında Eğitim ve Basın yayın genel sekreteri Kemal Çavuşoğlu açılış konuşması yaptı. Çavuşoğlu, Belediye-İş genel merkezinin yaptığı çalışmalarda bilgiler verdi.

Seminerin ilk günü yapılan toplantıda Belediye-İş sendikası avukatı, işçilere iş kanunu ve kanunlar hakkında bilgi verdi.

Seminer hakkında konuşan Bolu Belediye- İş Sendikası Başkanı Sinan Ay; "60 yakın üyemizle sendikamızın Kuşadası’nda bulunan Bel-iş otelde çok yararlı bir seminer geçiriyoruz. Genel merkezimizin önceliğinde zaman zaman böyle seminerlerde işçi arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. İşçi arkadaşlarımız birçok konuda bilmedikleri kanunlar ve hakları hakkında bilgiler alıyorlar.

Bolu Belediye-İş sendikası olarak çalışmalarımızı işçi arkadaşlarımızın yararlanacakları her konuda yanlarında oluyoruz, bilgilendiriyoruz geçtiğimiz günlerde de Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan’la işçilerimizin hakları olan en güzel sözleşmeyi imzaladık. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız Tanju Özcan da bizi kırmadı istediklerimizi verdiler bir kez daha kendisine teşekkür ederiz.

Bolu şubesi olarak işçi ayrımı yapmadan şirkette bulunan işçi arkadaşlarımızın da hakları konusunda en güzel çalışmaları yapacağız. Şu anda seminerimiz de birçok şirkette çalışan arkadaşlarımız bulunuyor. Onlar da bu seminerde kendilerine veriler değeri görmüş bulunuyorlar her konuda bilgileniyorlar. Böyle seminerlerimiz yıl içinde devam edecek ve diğer işçi arkadaşlarımız zaman zaman genel merkezimiz tarafından eğitim seminerlerine tabi tutulacak” dedi.