Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BELEDİYE HİZMETLERİNDE ÖZCAN’IN YANINDAYIZ”

“BELEDİYE HİZMETLERİNDE ÖZCAN’IN YANINDAYIZ”
AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolu’ya yapacağı hizmetlere destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyleyerek, Milletin iradesine de saygı duyuyoruz. Tanju Özcan, Bolu’nun seçilmiş Belediye Başkanıdır. Bolu merkezdeki Belediye hizmetleriyle ilgili kendisinin yanındayız, arkasındayız. Desteğimizi de veriyoruz.” dedi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nın basın ile buluştuğu kahvaltıda açıklamalarda bulundu. Küpçü, AK Parti’nin Bolu’da, yerel seçimlerde bir yol kazası yaptığını ve bunu telafi etmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Milletin iradesine saygı duyduklarını belirten Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’nın projelerine verdikleri desteği de “Bizim milletimize karşı sorumluluğumuz var” sözleriyle açıkladı.

“TANJU ÖZCAN BOLU’NUN SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIDIR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a birçok projede destek verdiklerini ifade eden AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Bolu’ya, ilçelerine ve Türkiye’ye ilişkin söyleyeceklerimiz var. Derdimiz yol kazamızı, Bolu açısından telafi etmek. Bence Belediye Başkanımıza da buradan bir çağrıda bulunalım. Milletin verdiği vekâleti, halkın verdiği hizmet aşkıyla ilgili Belediye Başkanına tevdi etti. Emaneti eğer iyi yapmazsa o hesabi millet sorar. Biz kendisiyle de görüşüyoruz. Milletin iradesine de saygı duyuyoruz. Tanju Özcan, Bolu’nun seçilmiş Belediye Başkanıdır. Millet feraset sahibidir. Tercihine de saygı duyuyoruz. Kendisiyle de konuştuğumuzda buna ilişkin AK Parti ailesi olarak bir engelimiz yok. Bolu merkezdeki Belediye hizmetleriyle ilgili kendisinin yanındayız, arkasındayız. Desteğimizi de veriyoruz. Geçenlerde atık su projesi takılmıştı. 25-30 milyon liralık bir projeydi. İller Bankasından kredi desteği alarak onun tekemmül etmesine vesile olduk. Ama arayıp Tanju Bey’e söylemedik. Hatta kendisine de dedik ki, ‘Bize de teşekkür etme.’ Bizim milletimize karşı sorumluluğumuz var” diye konuştu.

Karadere Tüneli projesinde desteklerini esirgemediklerinin altını çizen Küpçü, “Bakan Yardımcımız Fatih Metin, Bakan Yardımcısı olması hasebiyle Bolu’ya ilişkin Alaaddin ağabeyle sürdürdüğümüz hizmet yürüyüşünde istedik ki Bolu, Gölköy’den değil ileride Çele Barajından değil, bir kaynak suyu içsin. Karadereyle ilgili yaklaşık 2013 yılında tahsisler başlayan kaynak suyu projemizde son aşamaya gelmişti. Milletimizin takdiriyle bu takdir Tanju Özcan’a verildi. Buna rağmen o noktadaki katkımızı esirgemedik. Geçen Karadere tünelinin de açılışını yapmıştık. Gerekli kaynaklar aktarıldı. Yine Bolu ile alakalı olarak sulama projesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı Bolu’nun üstündeki açık sulama alanlarının kapatılmasıyla ilgili bir proje geliştirdik. Biz Bolu halkının yanındayız, emrindeyiz. Buna ilişkin hizmetlerimiz zaten devam edecek. Ama milletine hesap vermesi gerekenler noktasında da o hizmeti aldığı emaneti yerine getirmesi gerekenler cevap versin. Biz kendisine de o seslenmeyi yapmış olalım milletim adına” ifadelerine yer verdi.