Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Sanayi Sitesi esnaflarıyla buluşmak için Sanayi Sitesi’ne gitti. Özcan, burada Bolu Sanayi Sitesi yöneticileri esnafların yaşadığı sıkıntılar ve talepler hakkında istişarelerde bulundu.


Sanayi sitesindeki bir lokantada gerçekleşen programa Bolu Sanayi Sitesi Başkanı Zafer Aydın, Bolu Sanayi Sitesi Geliştirme ve Güzelleştirme Başkanı Erol Arslan ve sanayi sitesi yönetiminde yer alan esnaflar katıldı.  Programda ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir, Mansur Şen, Feridun Yılmaz, İsa Özcan ve bazı belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri de hazır bulundu.

Esnafın yaşadığı sıkıntıları ve talepleri dinledi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dernek ve site yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirerek mevcut sanayi sitesi ve yapımına başlanılan yeni sanayi sitesinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Site yöneticilerinden esnafların yaşadığı sıkıntılar ve belediyeden talepleri hakkında bilgiler alan Başkan Özcan,  esnafın her zaman yanında olduğunu söyledi.

Özcan ayrıca, sanayi esnafıyla seçimlerden önce sık sık bir araya gelmesine rağmen, 6 aylık süreçte 50 bin kişinin kendisini ziyareti dolayısıyla, gecikmeli ziyaret için esnaflardan özür diledi.

Özcan’ın bundan sonra esnafları daha sık ziyaret edeceğini söylemesi üzerine sanayi sitesi yöneticileri de yoğunluğun farkında olduklarını ve durumu anlayışla karşıladıklarını ifade ederek, ziyaret dolayısıyla Başkan Özcan’a teşekkür ettiler.