Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ŞENTÜRK, ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ŞENTÜRK, ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU
Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, bir süredir karar verme aşmasında olduğu Milletvekili Aday Adaylığını belediye meclis kürsüsünden resmen ilan etti.

Genel seçimler öncesinde CHP’den milletvekili aday adayı olabilecek isimler arasında üzerinde en çok tartışılan ve ismi ön plana çıkan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Bolu Belediyesi Şubat ayı 1’nci oturumunda yaptığı konuşmada, milletvekili aday adayı olacağını söyledi.

Mecliste, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan orman parklarının işletmeciliğinin kiralanması ihalelerine girilmesi için Bolu Belediyesi adına teklif vermeye, fiyat arttırmaya, sözleşme imzalamaya ve gerekli her türlü iş ve işlemlerin yapılması için Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener’e yetki verilmesi konusu görüşülerek, karar bağlandı.

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM VAR”

Bu yetkinin Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin’de olduğunu fakat kendisinin yetkinin devrini istediğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konu hakkında Başkan Yardımcısı Tekin’den Meclis Üyelerine bilgi vermesini istedi.

Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Meclis kürsüsünden açıklama yaparak, “Daha önce de ifade ettiğim gibi ileride milletvekili aday adayı olmak gibi bir düşüncem var. Böyle bir süreçte de Belediyenin işlerinin aksamaması için bendeki yetkinin devrinin daha uygun olacağını düşündüm” dedi.

Yetkilendirme teklifi oy çokluğu ile kabul edilirken, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin de resmen milletvekili aday adaylığını ilan etti.

Etiketler: bolu haberler