Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde Bolu’da gerçekleştirilen Oturak Voleybol Süperlig 1. Etap müsabakalarına verdiği desteklerden dolayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür plaketi verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Bolu’da, 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Oturak Voleybol Süperlig 1. Etap müsabakalarına verdiği desteklerden dolayı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Başkanlık Makamında, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Necati İşler tarafından takdim edilen plaket sonrasında konuşan Başkan Özcan; “Bolu’da her türlü spora ve sporcuya Bolu Belediyesi olarak sonuna kadar destek veriyoruz ve bu desteklerimiz artarak sürecek. Ben bu plaketi bana layık gören başta Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanımız Arif Ümit Uztürk’e, tüm federasyon yetkililerine ve değerli sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.