Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BBV VE BAİBÜ BOLU İÇİN BİR ARAYA GELDİ

BBV VE BAİBÜ BOLU İÇİN BİR ARAYA GELDİ
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel, BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Arzu İlçe, BAİBÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Himmet Karadal, BAİBÜ Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Arzu Öztürk, Bolu Bağışçılar Vakfı’nda BBV Başkanı Nahit Abak ve Genel Sekreter Öznur Akkaya ile vakıf binasında bir araya geldi.

Görüşme sırasında BAİBÜ heyetine Bolu Bağışçılar Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Nahit Abak, üniversite şehir bütünleşmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel de üniversitesinin sahip olduğu imkan ve nitelik ile Bolu’da çok farklı alanlarda yeni oluşumlar geliştirilebileceğini ifade etti. Bu anlamda vakfın yürüttüğü Ahmet Taşman Girişimcilik Programı ile Zehra Taşman Kadına ve Eğitime Destek Programı’na üniversite olarak katkı vermeye hazır olduklarını belirtti.

Görüşmede BAİBÜ heyetine BBV Genel Sekreteri Öznur Akkaya tarafından, Ahmet Taşman ve Zehra Taşman programlarında bugüne kadar yapılan faaliyetler aktarıldı.

Etiketler: bolu haberler