Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BBV BIG BANG STARTUP CHALLENGE'DE

BBV BIG BANG STARTUP CHALLENGE'DE
Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Nahit Abaka, ülkemizin önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olan Big Bang'e katılarak teknoloji girişimcileriyle bir araya geldi.

BBV Başkanı Nahit Abak, dünyanın en iyi beş üniversite kuluçka merkezi olarak gösterilen İTÜ Çekirdek’te gerçekleştirilen ve teknoloji odaklı girişimleri iş dünyası ile buluşturan Big Bang Startup Challenge'de Bolu için önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Teknolojik odaklı girişimleri inceleyen Nahit Abak, girişimcilerle Bolu'da geliştirilebilecek iş fikirlerini konuştu.

Nahit Abak, Bolu'da geliştirilecek teknoloji odaklı iş girişimlerinin Bolu'yu gelecekte çok iyi yerlere taşıyacağını belirtti.

Bolu'da özellikle teknoloji odaklı girişimciliğin artması için vakıf olarak çalıştıklarını vurgulayan Abak, “Bolu Bağışçılar Vakfı olarak Bolu'da girişimciliğin gelişmesi için Ahmet Taşman Girişimcilik Programı'nı başlattık. Bu anlamda ülkemizin önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olan Big Bang Startup Challenge'a katıldım. Burada teknoloji anlamında farklı girişimleri olan gençlerle bir araya geldik. Bolu'da yapmak istediklerimizi anlattım. Güzel görüşmelerimiz oldu. Umarım Bolu'muzda da teknoloji odaklı girişimcilik gelişir. Bunun için vakıf olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” Şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler