Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAYRAM YOĞUNLUĞU BAŞLADI

BAYRAM YOĞUNLUĞU BAŞLADI
Metro Turizm İşletme Müdürü Hüseyin Güney, Ramazan ayında sakin bir dönem yaşayan Bolu Otogarının bayram günlerinin yaklaşmasıyla hareketlenmeye başladığını söyledi.

Haber: Aslı Akış

Ramazan bayramı öncesi doluluk oranlarının yüzde 90’a ulaştığını kaydeden İşletme Müdürü Hüseyin Güney, vatandaşların biletlerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı ve talep sebebiyle ek seferler başlattıklarını belirtti.

Metro Turizm İşletme Müdürü Hüseyin Güney yaklaşan ramazan bayramı öncesinde bilet satışları hakkında bilgiler verdi.

 Güney; “Ramazan bayramı bereketi ile geldi. Şu anda mevcut ana sıralarımız günler öncesinde doldu. İstanbul – Ankara yönleri daha yoğun.  Anadolu’ya giden yolcularımız bilet bulamıyorlar. Bulamadıkları için Bolu-Ankara ve Ankara aktarmalı gidiyorlar. . Ama bir vatandaşlarımızı mağdur etmemek açısından devamlı ek seferler açtık. Ek seferlerimizde süratle dolmaya devam ediyor” dedi.

“KORSAN FİRMALARA RİAYET ETMESİNLER”

Bayram öncesi vatandaşlara özellikle uyarılarda bulanan Hüseyin Güney; “Bizim vatandaşlarımızdan ricamız bayram öncesinde bilet bulamama kaygısı ile lisanssız, belgesiz kayıt dışı korsan firmalara riayet etmesinler. Kurumsal firmalardan bilet almayı tercih etsinler. Tüm hazırlıklarımızı vatandaşlarımızı kolaylıkla sevk etme üzerine planladık. Herkese bilet var” diye konuştu.

“DOLULUK ORANI  %90”

Bilet satışlarının %90 oranında olduğunu ifade eden Güney; “Üniversite öğrencilerimiz 31 Mayıs’ta memleketlerine gidecekler. Bilet fiyatlarımız artmış durumda ama biz bilet fiyatlarında öğrencilerimize final haftasında zam yapmadık. 1 Haziran itibariyle biletler zamlı olacak” şeklinde konuştu.  

ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM OLSUN”

Otogarda yaşanan yoğunluk sebebiyle aksamalar olabileceğine dikkat çeken Hüseyin Güney; “Sektör olarak sıkıntılar yaşadık ama bu bayram güzel geçeceğine inanıyorum. Araçlarımız şu anda dolu ve yolcularımız da şunu unutmasın biletlerini erken alsınlar. Ayrıca yaşanan yoğunluk sebebiyle aksaklıklar yaşanıyor, yolcularımız biniş saatlerinden 15 dakika önce otogarda olurlarsa seviniriz. Herkesin ramazan bayramını şimdiden kutluyorum. Şeker tadında bir bayram olsun” ifadelerini kullandı.