Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞVURU TARİH VE ŞARTLARI BELLİ OLDU

BAŞVURU TARİH VE ŞARTLARI BELLİ OLDU
Bolu Belediyesi’nin 1000 öğrenciye armağan edeceği bisikletler için başvuru tarih ve şartları belli oldu.

Son 3 yılda ilke edindiği sosyal belediyecilik anlayışıyla birçok önemli projeye imza atan Bolu Belediyesi, bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlere bisiklet armağan etmeye hazırlanıyor.

Öğrencilere bayram hediyesi olacak

Toplamda 1000 öğrenciye kadar hediye edilecek bisikletler için başvuru şartları ve tarihleri belli oldu. Bolu Belediyesi, 18 yaşını aşmamış, 14-18 yaş aralığında olan öğrencilere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hediyesi olarak dağıtacağı bisikletler için 11-29 Nisan 2022 tarihleri arasında başvuru alacak.

Başvurular bizzat yapılacak

Hane toplam geliri, ailedeki birey sayısına bölündüğünde asgari ücretin 3/1’ini (1416,66 TL) geçmeyen öğrencilerin velileri başvuru yapabilecek. Başvurular bizzat Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılacak. Şartları uyan öğrencilerin velileri, belirtilen tarihler arasında öğrencinin nüfus cüzdan fotokopisi ve öğrenci belgesi ile başvuru işlemlerini yapabilecek.

Başvurular titizlikle değerlendirilecek

Belediyenin ilgili kurullarında yapılacak titiz ve hakkaniyetli değerlendirme sonucu bisiklet alma hak kazanan öğrenciler, bisikletlerini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenen törenle teslim alacaklar.

 

Etiketler: bolu haberler