Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN’DAN TRANSFER SİNYALİ

BAŞKAN’DAN TRANSFER SİNYALİ
Boluspor iç transferde Mustafa Durak ve dış transferde Gökhan Sazdağı ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninin ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Yeni sezona deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçıyla başlayacak olan Boluspor, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. Kırmızı beyazlıların kulüp başkanı Necip Çarıkcı’da takımın son durumu, takıma yapılacak takviyeler, kombine biletler ver birçok konuda açıklamalarda bulundu.

“Transferde 1-2 oyuncu daha alabiliriz”

Transfer döneminin kapanmasına 15 gün kaldığını söyleyen Başkan Çarıkcı, 2 oyuncu daha alarak transferi kapatmak istediklerini dile getirerek şunları dile getirdi; “Transferde 1-2 oyuncu daha alabiliriz. 15 gün kaldı. 2 eksik noktamız var. Onu takip ediyoruz. Sol bek konusunda eksik olduğumuzu biliyoruz. Biraz da kaleci konusunda eksiğimiz var. Transfere biraz geç başladık. Sonradan biraz ateşlendik. Şuanda Osmanlıspor maçına %95 hazır gibi çıkıyoruz. Bu 15 günde de 2 tane transfer hedefliyoruz. Beklediğimiz oyuncularda var. Onlar şuan kamptalar. Bir sol bek ve ikinci kaleci de eksiğimiz var” dedi.

“Kadro mühendisliği yaptık”

Yeni bir iskelet kadro kurduklarının altını çizen Çarıkcı; “Bu sene baktığımız zaman Mustafa ile 2 yıllık, Gökhan ile 2 yıllık, Poepon ile 2 yıllık, Melih 4-5 yıl bizde. Yeni bir iskelet kadro konusunda da hem lige çıktığımız zaman hem bu sene olmazsa seneye zorlayacağız. Bunun için böyle bir kadro yaptık. Ona göre planlama yaptık. Kadro mühendisliği yaptık” şeklinde konuştu.

“Altyapımıza heyecan geldi”

Altyapıda sezon başında yapılan değişimler ilgili de konuşan Çarıkcı; “Altyapımıza da heyecan geldi. Yeni bir değişim oldu. Orada da iyi bir kadro yapılanması var. Hocalarımız fazla miktarda. Altyapımız şuan çok iyi. Altyapımızda 50 kişinin kalabileceği bir lojman var. En son Ordu’dan 2 oyuncu geldi, Erzurum’dan geldi, Afyon’dan geldi. Bizimde niyetimiz kadro mühendisliği. Altyapıya çok önem veriyorum. Niyetimiz altyapımızın, A takımımıza daha çok oyuncu vermesi” dedi.

“1 ay içinde kombineyi kapatacağız”

1 ay boyunca kombine biletlerin satışta olacağını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Yönetim kurulumuz kombine ile ilgili karar alacak. Kombine kararı alındıktan sonra 1 ay içinde de kombineyi kapatacağız. Geçen seneki kombine satışımız çok fazla olmadı. Boluspor, kombineden çok para kazanan kulüp değil. Kombinenin de beklenilmesinin sebebi özel sebepler. Bu kulübün ayakta durabilmesi için ürün satışının olması lazım” ifadelerini kullandı.  

“Alimardon, Boluspor’un kadrosunda yer alacak”

Kırgız oyuncu Alimardon Shuurov ile mukavele yaptıklarını ifade eden başkan Çarıkcı; “Şuanda bizde mukavele yapıldı. Evraklarını bekliyoruz. Alimardon, Boluspor’un kadrosunda yer alacak” dedi.  

“Boluspor kulübünün herkese kapısı açık”

Boluspor Kulübünün kapısının herkese açık olduğunu sözlerine ekleyen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Boluspor kulübünün herkese kapısı açık. Herkes bu kulübe zarar vermeyecek şekilde davransın. Kulübe, hakaret şeklinde yapanlar Bolu’da belli. Ben hiçbir zaman Boluspor kulübü başkanı da olsam, bu kulüp benim değil. Bolu’nun kulübü, taraftarda Boluspor’un taraftarı. Ama kulüp markasına zarar veren bir kişi, yapı varsa da o konuda önlem alırım. Gelmek isteyen herkese kapımız açık. Bayramda biz bütün taraftarlarımızı, basınımızı buraya davet ettik. Gelen geldi, gelmeyen gelmedi. Biz kimseyi zorla buraya getiremeyiz. O anlamda da ne yapmamız gerekiyorsa yaparız” dedi.