Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKANDAN O SÖZLERE CEVAP

BAŞKANDAN O SÖZLERE CEVAP
Bolu Belediya Başkanı Tanju Özcan Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısın'da , 24 Şubat'ta Bolu'da düzenlenen Ak Parti 7. Olağan Kongeresinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik eleştirilerine cevap verdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan " Jülide Sarıeroğlu'nun Allahtan diliyorum başarılı olamayacaklardır sözü Bolu halkına bir hakarettir. İnşallah başarılı olamayacaklar demek ne demek? Vicdanınıza soruyorum"dedi.
Bolu Belediya Başkanı Tanju Özcan,   Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısın'da  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun eleştirilerine cevap vererek " Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından  Binali Yıldırım döneminde bakanlığa atanan Jülide Sarıeroğlu bir yıl bile bakanlık yapamadı.  Ak Parti 7. Olağan Kongeresinde konuşma yaparak bizler için inşallah başaramayacaklar dedi. Bu nasıl bir sözdür arkadaşlar. Bu Bolu halkına yapılmış bir hakarettir " dedi.

VİCDANINIZA SORUYORUM BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?

Başkan Tanju Özcan , İnşallah başarılı olamayacaklardır demek ne demek? Vicdanınıza soruyorum böyle bir şey olabilir mi? diyerek, " Jülide Sarıeroğlu, Allahtan diliyorum inşallah başarılı olamayacaklardır diyor. Julide hanımı da tanıyorum. Hatta bir arayayım ve  sorayım dedim. Bu nasıl bir temennidir. Bizlerin  başarılı olamaması demek Bolu'nun zarar görmesi demek bu bir bedduadır. Benim başarılı olamamam  sana siyaseten kazandırır belki ama Bolu'ya kaybettirir.  Böyle bir temenni de bulunulabilinir mi?" ifadelerini kullandı. 

MİLLET ADINA SİYASET YAPTIĞINI SÖYLEYEN BİRİ BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEYEBİLİR Mİ?

Tanju Özcan " İnşallah başarılı olamayacaklar demek Bolu için bir bedduadır. Bu başarılı  olmasında biz tekrar seçim kazanalım demektir . Millet adına siyaset yaptığını söyleyen biri böyle bir şey söyleyebilir mi ?arkadaşlar. Vicdanınıza soruyorum" dedi.