Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YARDIMCISI RASİM ÖZDEMİR 3 ENGELLİ VATANDAŞIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN YARDIMCISI RASİM ÖZDEMİR 3 ENGELLİ VATANDAŞIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, üç ihtiyaç sahibi vatandaşa Bolu Belediyesi tarafından alınan akülü araçları evlerine giderek hediye ederek onların sevincine ortak oldu.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi olarak engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir,  engelli vatandaşlara el uzatmaya onların yüzünü güldürmeye verdikleri sözü tutarak yanlarında oluyor.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, ilk olarak Sümer Mahallesinde yaşayan Temuçinhan-Tuğrulhan Altıntaş ikiz kardeşleri evlerinde ziyaret ederek akülü araç hediye etti. Ardından Sağlık mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki Sefer Altıntaş’ı ziyarette bulundu ve akülü aracını teslim etti.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, konuya dair sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak; “Bolu Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Bugün üç ihtiyaç sahibi vatandaşımızda daha akülü araç ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. İkiz kardeşler Temuçinhan-Tuğrulhan ve Sefer amcamız akülü araçlarını güle güle kullansın” ifadelerini kullandı.

Akülü araçlarına kavuşan Temuçinhan-Tuğrulhan Altıntaş ikiz kardeşler ve 78 yaşındaki Sefer Altıntaş ise büyük bir mutluluk yaşarken Bolu Belediyesine teşekkür ettiler.