Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Bolu Belediyesi'nin destekleriyle Göynük Umurlar Köyü'nde birçok eksik giderildi. Bolu Belediye Başkanlık Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de bugün Umurlar Köyü'nü ziyaret ederek, hem Bolu Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan yeni Sosyal Tesis'in açılış törenine katıldı, hem de diğer çalışmaları yerinde inceledi.

Bolu merkezi ve ilçelerindeki köylerden gelen yardım taleplerini geri çevirmeyen Bolu Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Göynük'ün Umurlar Köyü'ne de kilitli parke taşı, bank gibi birçok kalemde malzeme yardımı yapmıştı.

Bolu Belediyesi'nin Belediye Meclis kararıyla yaptığı bu yardımlar sayesinde Umurlar Köyü'nde birçok eksik giderildi, ayrıca yeni yapılan Köy Sosyal Tesisi'ne de önemli katkılar verildi.

Başkan Yardımcısı Özdemir çalışmaları yerinde inceledi

Bolu Belediyesi'nin destekleriyle yapımı tamamlanan yeni Köy Sosyal Tesisi ise, bugün köyde kutlanan Hacet Bayramı'ndaki açılış töreniyle hizmete girdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı temsilen köye gelen Bolu Belediye Başkanlık Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ve diğer katılımcılarla yeni Köy Sosyal Tesisin açılış kurdelesini kesti.

Özdemir daha sonra Bolu Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Umurlar Köyü'den ayrıldı.

Etiketler: bolu haberler