Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YARDIMCISI İSA ÖZCAN VE EŞİ İKİNCİ DOZ AŞISINI OLDU

BAŞKAN YARDIMCISI İSA ÖZCAN VE EŞİ İKİNCİ DOZ AŞISINI OLDU
Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Özcan ve eşi Ayşe Özcan, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin Bolu Belediyesi meydanına kurduğu aşı standında ikinci doz aşısını oldu.

Haber: Oğuzhan Eke

İlimizdeki aşılama çalışmaları yer ve zaman farkı gözetilmeksizin devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Bolu’nun işlek noktalarına kurdukları “aşı stantları” aracılığıyla hem isteksiz vatandaşları aşı olmaya ikna ediyor hem de aşı olmak için kısıtlı vakti olanları kısa bir sürede gerekli işlemleri yaparak aşılıyor. Bu kapsamda Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Özcan da eşi Ayşe Özcan’la beraber Bolu Belediyesi meydanında bulunan aşı standında ikinci doz aşısını oldu.

Aşısını olduktan sonra kısa bir açıklama yaparak İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Özcan,  “Sağlık İl Müdürlüğü’müz pandemi döneminde gösterdiği başarı, şu anda belediye meydanında da ikinci aşımı oldum. Vatandaş gerçekten bütün aşılarını da sokakta rahatlıkla yapabiliyor. Sağlık çalışanlarına ve Sağlık İl Müdürlüğü’müzdeki bütün personelimize, hastanelerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Etiketler: bolu haberler