Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YARDIMCISI AĞCAN BOLU BELEDİYESİ’NE VEDA ETTİ

BAŞKAN YARDIMCISI AĞCAN BOLU BELEDİYESİ’NE VEDA ETTİ
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan 10 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.


Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde memleketi Gaziantep Nizip’ten AK Parti Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Ağcan, 10 yıllık görevinin ardından bugün istifa dilekçesini sundu, ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları ve diğer personellerle vedalaştı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İhsan Ağcan’ı makamında kabul etti.  Duygusal anların yaşandığı veda ziyaretinde Başkan Alaaddin Yılmaz, Ağcan’ın önemli bir belediyeci olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“İhsan bey bizim çok değerli bir arkadaşımız. Bizden daha iyi belediyeciliği bilen ve insani ilişkiler noktasında da kıyas dahi yapılamayacak biri.  15 yılda ondan çok şeyler öğrendik. Şuan çok onurlu bir görev için buradaki görevinden ayrıldı. Ben onun seçildiğinde, seçildiği yerdeki belediyecilik hizmeti açısından Türkiye’de örnek bir belediyeci olacağına yürekten inanıyorum. İnşallah yöre halkı da onun bu değerlerini algılar ve seçer, seçtikten sonra da bizim ilişkilerimiz devam edecektir. Ben bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.  İnşallah önce aday olur, ondan sonra da seçilir ve çok istediği kendi yöresine hizmet eder”

Bolu Belediyesi’ne veda eden İhsan Ağcan ise Bolu’nun kendisinde derin izler bıraktığını söyleyerek “Bolu bende çok derin izler bıraktı. Bolu halkına müteşekkirim. Bolu’ya, Bolu Belediyesi’ne ve Bolu halkına güzel bir başlangıç için veda ediyorum. Haklarını helal etsinler” dedi. Ağcan, 10 yıllık süreçte Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan çok şey öğrendiğini de belirterek, “Mertliği öğrendim, dürüstlüğü öğrendim, işini takip etmeyi, memleketine sevdasını öğrendim. Çalışma arkadaşlarıma, değerli müdürlerime, mühendislerimize, memurlarımıza, işçilerimize, çok değerli halkımıza minnettarım.  Her zaman Bolu halkının, teşkilatımın, belediyemin ve başta ağabeyim, belediyeciliğin duayeni, mertliğin, iyiliğin, proje adamlığının örnek simalarından Alaaddin Yılmaz başkanımın emrinde olacağım. Bolu’muzun emrinde olacağım. Emekleri ve katkıları için tekrar şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daha sonra İhsan Ağcan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, günün anısına “Elif” tablosu hediye etti. Öte yandan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu da Ağcan’a tüm belediye çalışanları adına çiçek takdim ederek başarılar diledi.