Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YARDIM NASIL YAPILIR GÖSTERDİ

BAŞKAN YARDIM NASIL YAPILIR GÖSTERDİ
Düzce Belediye Başkanı Sayın Faruk Özlü'nün koronavirüs salgını nedeniyle AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na 3 bin adet maske göndermesinin ardından, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın partilerin il başkanlıklarının her birine 3 bin adet olmak üzere toplamda 15.000 adet maske gönderdi.

Teşekkür ve bilgilendirme mesajını kamuoyuna paylaşan Tanju Özcan; "kardeşimiz olarak gördüğümüz Düzceli hemşerilerimize katkı sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs salgını nedeniyle Düzce Belediye Başkanı Sayın Faruk Özlü'nün AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na 3 bin adet maske göndermesini memnuniyetle karşıladık. Bolu ve Düzce birbirini çok seven iki kardeş şehirdir. Zor günlerde dayanışma içinde olmamız kardeşliğimizi daha da güçlendirmektedir. 
Biliyoruz ki komşuluk kültürümüz gereği ikram edilen tabağı boş göndermek olmaz. Bu sebeple bizde Bolu Belediyesi olarak hiçbir siyasi parti ayrımı yapmaksızın, Düzce halkının çoğunluğunu temsil eden AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti ve Saadet Partisi İl Başkanlıklarının her birine 3 bin adet olmak üzere toplamda 15.000 adet maske gönderiyoruz.
Şunu da belirtmek isteriz ki; Bolulu hemşerilerimize 500 binin üzerinde maske ve 15 bin adet gıda kolisi dağıtarak bu süreçten etkilenmelerini en aza indirdiğimiz gibi; Düzceli kardeşlerimizden gelen talep doğrultusunda 200 adet gıda kolisi yardımı yaptığımızı ve bunu da bugüne kadar kamuoyu ile paylaşmadığımızı Bolu ve Düzce halkının bilgisine sunarız.
Ayrıca önümüzdeki süreçte imkanlar doğrultusunda kardeşimiz olarak gördüğümüz Düzceli hemşerilerimize katkı sunmaya devam edeceğiz."