Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN USLU’NUN İNANCI TAM

BAŞKAN USLU’NUN İNANCI TAM
Akay Kardeşler 1.Amatör Küme A Play-Off karşılaşmalarında hafta sonu oynanacak olan karşılaşma ile ikinci karşılaşmasına çıkacak olan Geredespor bıraktığı yerden devam etmek istiyor.

Geredespor, Akay Kardeşler 1.Amatör Küme A Play-Off karşılaşmalarında hafta sonu Aladağspor ile karşılaşacak. Play-Off turunda ikinci karşılaşmasına çıkacak olan Geredespor bıraktığı yerden devam etmek istiyor.

Geredespor, Play-Off’un ikinci maçında Aladağspor ile 5 Mart’ta saat 12.00’da karşı karşıya gelecek.  Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümenin iddialı takımlarından olan Geredespor’da, Aladağspor maçının hazırlıklar devam ediyor.

Liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Geredespor hata yapmak istemiyor. Hafta sonunda taraftarının desteği ile 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Geredespor’da Başkan Celal Uslu’da açıklamalarda bulundu.

Uslu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek; “Türkiye, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve aynı gün yine Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğündeki deprem ile sarsılan 11 ilimizde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerim” dedi.

“Yönetim olarak gerekeni her zaman yapıyoruz”

Başkan Uslu, takımın çalışmalarına devam ettiğini ve her maça 3 puan için çıktıklarını dile getirerek; “Afet nedeniyle maçlarımıza ara verilmişti. Şimdi kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Verilen arayı iyi değerlendirdik. Takımımız ara vermeden çalışmalarını yaptı. Biz de yönetim olarak gerekeni her zaman yapıyoruz. Bu hafta yine 3 puan almak istiyoruz. Taraftarımız bizi yine yalnız bırakmayacak. Sezonun sonunda tüm Gerede halkı olarak adımızı BAL Ligine yazdıracağız buna da camia olarak inanıyoruz” şeklinde konuştu..

Etiketler: bolu haberler