Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN TÜRKOĞLU VE PARTİLİLER YUKARI ÇARŞIYI GEZDİ

BAŞKAN TÜRKOĞLU VE PARTİLİLER YUKARI ÇARŞIYI GEZDİ
Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer Yukarı çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın talep ve şikâyetlerini dinlediler. Türkoğlu, Tarihi Yukarı Çarşı Arasta Projesi’yle Bolu’nun cazibe noktalarından biri haline getireceğini belirterek, esnafların projeyi sıcak karşıladığına dikkat çekti.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer, Yukarı Çarşı esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Merkez İlçe Başkanı Türkoğlu ile birçok dükkânı gezen partililer, esnafa yeni kademeli normalleşme döneminde işlerinde hayırlı bereketli bol kazançlar dilediler.

“BOLU’NUN CAZİBE NOKTALARINDAN BİRİ OLUR”

Esnafa kolaylık dilemek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Yukarı Çarşı’yı gezdiklerini ifade eden Türkoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaklaşık saha da yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Yukarı Çarşı’da ki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Burada ki amacımız esnaflarımıza bu pandemi sürecinde ki kısıtlamaların biraz olsun yumuşatıldığı süreçte bir kolaylık dilemek ve işleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak. Önümüzde ki süreçte de haftanın 6 günü Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmaya hem esnafımızın, hem vatandaşımızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğiz. Yukarı Çarşı’yı tercih etmemizde ki bir diğer sebepte biliyorsunuz Belediye Başkanımız burada Yukarı Çarşı’yı güzelleştirmek için çok önemli bir projeye başladı. Bu projenin esnafımız neslindeki yansıması nasıl? Ona bir bakalım istedik. Gayet olumlu tepkiler alıyoruz, umut ediyoruz ki yukarı çarşı tekrardan ekonomik olarak Bolu’nun cazibe noktalarından biri olur. Buradaki esnaf arkadaşlarımız, ticaretle uğraşan arkadaşlarımız emeğinin karşılığını alır” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler