Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN TEKEMEN'DEN BAŞKAN ÖZCAN'A TEŞEKKÜR...

BAŞKAN TEKEMEN'DEN BAŞKAN ÖZCAN'A TEŞEKKÜR...
Bolu Belediyesi ve Kıbrıscık Belediyesi arasında Mantar Kompos Tesisi projesinde ilk adım atıldı. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bolu Belediyesi ve Kıbrıscık Belediyesi arasında çok önemli bir projenin ilk adımı atıldı. Kıbrıscık'ta 25 dönümlük alan için Mantar Kompos Tesisi yapılacağı proje için Kıbrıscık Belediye Meclisi'nde karar alındı.

Kararı Belediye Başkanı Emin Tekemen sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Tekemen ;  "Kardeş Belediyemiz Bolu Belediyesi ile Kıbrıscık'ta, mantar kompos tesisi için ilk adımları attık. Kıbrıscık Belediyesi, olarak 25 dönümlük alanın Bolu Belediyesine kiralama kararını belediye meclisimizde aldık. Bolu Belediyesi, tarafından proje çalışmaları, başlatıldı. Kıbrıscık Belediyesi olarak alan temizlik çalışmalarına başlıyoruz. Kıbrıscık adına gelişim projelerinin başlangıcı olacağına inandığımız bu projenin Kıbrıscıkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 50-100 kişinin istihdam edileceğini düşündüğümüz  tesisin yanı sıra üretime katılacak atıl kümesleri de düşünecek olursak Kıbrıscık'ın gelişimine büyük katkı sunacağını umuyoruz. Siyasete atıldığı günden bu yana Kıbrıscık ve Kıbrıscıklıların yanında olan Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan Beye ve Bolu Belediyesinde emeği geçenlere ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: bolu haberler